Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Participaciˇ ciutadana

CàrrecTractamentNomPartit
RegidoraSra. Dª.María Esther Gómez LaredoPSPV-PSOE

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència treballem àrduament per a posar-nos al dia en estes matèries.

Segons el que disposa la legislació estatal RD 2568/1986 del 28 de novembre i autonòmica llei 2/2015 del 2 d’abril, en matèria de Transparència, estem treballant per a dotar a la ciutadania de ferramentes d’informació i control, perquè puguen participar d’una forma directa en gestió dels assumptes municipals. 

Recentment hem creat el Portal de la transparència, on es pot accedir a l’agenda dels càrrecs públics, a les seues rendes, obsequis etc. Al mateix temps també informa el patrimoni municipal en tant que edificis públics que disposa l’Ajuntament igual que els vehicles municipals que té en plantilla.

És important mencionar que des de l’Ajuntament estem realitzant un esforç a implantar la participació ciutadana en la seua estructura institucional,  destacant la implicació  de la gran majoria dels diferents departaments de l’Ajuntament, en que de forma transversal  treballen conjuntament en les diferents accions i programes encaminats a afavorir i impulsar la participació ciutadana. Estes són les nostres principals línies de treball:

1. Portal de transparencia.
2. APP Riba-roja Info.
3. Jornades de Participació Ciutadana.
4. Fira de les Associacions.
5. Creació dels nou Consells Sectorials més el Consell General de Participació Ciutadana “Consell de Poble”.
6. Col·laboració, ajuda i assessorament a les associacions del municipi.

A continuació vos deixem els reglaments.

Posem a disposició de tot el nostre teixit associatiu i de la població, un correu electrònic perquè podaís dirigir-nos les vostres propostes, consultes o suggeriments participacionciudadana@ribarroja.es