Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Talls de trÓnsit 6 de setembre de 2018

'SEGURETAT CIUTADANA' 6 de setembre de 2018

El dijous 6 de setembre de 2018 tindrà lloc la VIII Tornada Ciclista a la Província de València, Trofeu Fisputació, 1ª etapa amb pas i meta a Riba-roja de Túria.

En primer lloc, la carrera vindrà des de Manises per la CV-370 i s'espera el primer pas a les 15:27, el segon a les 16:18 , tercer a les 17:10 i quart pas (meta) a les 18:02 horas.el segon, tercer i últim i quart pas, la carrera vindrà des de Loriguilla per la CV-374.

En tots els passos s'accedirà a la població per la rotonda del carrer Major (Rotonda de l'estel), agafant l'enllaç que dóna directe a l'avinguda de Pacadar, dirigint-se a l'avinguda de Poliesportiu, girant a l'esquerra per a dirgirse al desviament de la CV-370 adreça Vilamarxant. En el quart pas finalitzarà la carrera en l'avinguda de Pacadar a l'altura del complex esportiu La Mallà.

Per tant, les restriccions de trànsit es concentraran en els accessos a l'avinguda de Pacadar, que estarà tallada des de les 08:00 a.m ( per treballs d'instal·lació de meta etc) fins a les 19:30 hores aproximadament.

Hi haurà corts de tràfic, al seu torn, en els accessos de les rotondes del carrer Major, de carrer Carretera de Vilamarxant i de l'avinguda Poliesportiu únicament quan es produïsquen els diferents passos de carrera. Se circularà normalment entre passos.

L'accés i circulació a la resta de la població es realitzarà normalment i no patirà restricció alguna.