Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

18 dones emprenedores de Riba-roja participen en la segona edició de la Gira Dones Coca-cola

Les jornades formatives s'han desenvolupat en L'Espai de la Dóna.

'DONA I FOMENT DE LA IGUALTAT' 19 de juny de 2018

Dones emprenedores, treballadores, lluitadores i amb un objectiu en comú: trencar la bretxa social que anys arrere porten implicant. Totes elles volen un futur estable, volen millorar, especialitzar-se i volen prendre les regnes de la seua vida laboral. I per a açò han trobat l'aliat ideal. Vint veïnes de Riba-roja de Túria han format part de la segona edició de la Gira Dones Coca-cola. Des de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, s'ha encetat esta iniciativa de la mà de Coca-cola destinada a impulsar a totes les dones emprenedores cap a l'empleabilidad i el mercat laboral.

Durant els dies 18 i 19 de juny, L'Espai de la Dóna de Riba-roja de Túria ha impartit de manera presencial i gratuïta este programa amb l'objectiu de proporcionar a les veïnes del municipi formació, eines, assessoria i impuls per a traure avant el seu propi negoci dins del sector de l'alimentació i les begudes.

La Gira Dones Coca-cola busca proporcionar a les participants les eines i coneixements necessaris per a integrar-se en el món laboral. Alguna cosa que el programa aconsegueix a través d'un itinerari amb tres parades: formació presencial amb un taller presencial en dues sessions de cinc hores cadascuna, formació on-line de 30 hores en el qual les dones recorreran les nou parts que formen un negoci a través del mètode Canvas i, finalment, tres mesos d'incubadora més altres tres mesos d'encubadora per als deu millors projectes empresarials. Dels projectes presentats, els tres millors gaudiren de sis mesos extra de mentoría i d'una ajuda de 3.000 euros de capital inicial per a llançar el projecte.

Aquesta iniciativa està dirigida a tot tipus de dones residents a Espanya d'edats compreses entre els 23 i els 60 anys, tant d'àmbit rural com a urbà i empleades o aturades que veuen l'emprendimiento com una alternativa. En la passada edició, "Gira Dones" va brindar l'oportunitat a 4.643 dones de tota Espanya. En el cas de Riba-roja de Túria, un total de 18 dones emprenedores s'han sumat a aquest projecte amb la finalitat de fer visibles els seus assoliments i, així, convertir-se en un referent social en tots els àmbits de la vida i en igualtat de condicions.