Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Agevalcee, CONACEE i l'Ajuntament de Riba-roja unixen esforços per a potenciar l'ocupació protegida en el municipi

20 d'octubre de 2016


L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga s’ha reunit esta setmana amb Juan José Serrano, nou president de la Confederació Nacional de Centres Especials d’Ocupació (CONACEE) i amb Martín Jiménez, vicepresident de l’Agrupació Valenciana de Centres Especials d’Ocupació (Agevalcee), a fi de comentar, incentivar i col·laborar amb la campanya de Clàusules Socials que des de la Unió Europea s’està incentivant.

La reunió s’ha realitzat a fi de potenciar i veure les formes de col·laboració i suport mutu per a la creació de treball per a persones amb diversitat funcional en el municipi. L’Ajuntament ha mostrat el seu suport i predisposició per a treballar en esta línia i entaular un contacte permanent, aprofitant les sinergies i la inclusió de Clàusules Socials en els contractes que vagen sorgint.

D’altra banda, es desitja promoure el tema de la Formació Dual Professional cap al sector de l’ocupació protegit (ocupació de persones amb discapacitat), ja que d’esta permet la formació i titulació dels treballadors dins de l’àmbit empresarial.

L’Agrupació Empresarial Valenciana de Centres Especials d’Ocupació AGEVALCEE, és una patronal creada per a la integració dels Centres Especials d’Ocupació de la Comunitat valenciana en l’entorn empresarial.

El seu fi és agrupar als Centres dins d’una política empresarial i de negoci, participar en convenis col·lectius, mitjançar davant de l’Administració i els agents socials. Assessorar en matèria laboral, fiscal i empresarial als Centres, adequant-los en cada moment a les variacions de la legislació que vagen sorgint, recolzant-los en litigis i negociacions empresarials amb altres col·lectius de l’àmbit empresarial valencià, facilitant l’accessibilitat al mercat emergent de la nostra comunitat.

El pes de la contractació de persones amb discapacitat recau cada vegada més sobre els CEE enfront de les empreses ordinàries, que estan obligades a reservar-los places quan superen els 50 treballadors de plantilla.