Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Aquest cap de setmana comenca la campanya Sopar Jove

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 21 de juliol de 2017


La Regidoria de Comerç de Riba-roja de Túria ha posar en marxa per tercer any consecutiu la campanya “Sopar Jove” adherida a la iniciativa de el “Bus Jove”. El servei arrancarà el divendres, 21 de juliol de 2017 fins al 9 de setembre, tots els divendres i dissabtes, a més de la setmana del Fadris des del 18 al 26 d'agost.

Amb aquesta iniciativa els joves del municipi entre 12 i 18 anys podran gaudir durant tot l'estiu d'una sèrie d'avantatges com la gratuïtat, una major autonomia, diferents opcions horàries i seguretat. A més, aquesta campanya té com a objectiu facilitar el desplaçament dels joves, especialment durant l'oferta festiva que se celebrarà en el municipi: les Festes d'Agost i Fadrins. Per la seua banda, els 10 bars i restaurants que s'han sumat al projecte ofereixen importants descomptes a tots aquells joves que viatgen en el Bus Jove i que vulguen sopar en algun dels establiments del municipi. Els cupons de el “Sopar Jove” es repartiran en el bus a cada jove perquè puguen fer ús i gaudir dels mateixos al llarg de la nit.

“Aquestes iniciatives coordinades de el “Bus Jove” i “Sopar Jove” organitzades per la Regidoria de Transports i la de Comerç, pretenen d'una banda acostar als joves de les urbanitzacions al casc urbà amb desplaçaments de seguretat i al mateix temps que hi haja ambient i vida en Riba-roja, a més de que els joves coneguen i gaudisquen de la diferent oferta gastronòmica que existeix en el nostre municipi”, argumenta el regidor de comerç, Rafa Folgado.