Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

74 famílies de Riba-roja han rebut este mes de juliol lots d'alimentació a través de Benestar Social

Els aliments de primera necessitat procedixen d’excedents alimentaris de tres centres comercials del municipi.

'BENESTAR SOCIAL' 2 d'agost de 2016

La regidoria de Benestar Social ha incrementat la distribució d’aliments als col·lectius més necessitats del municipi durant el mes de juliol. Un total de 74 famílies han rebut aliments procedents d’excedents alimentaris dels centres comercials del municipi durant el mes de juliol.

Estes ajudes és fruit del conveni subscrit des de principis d’any per l’Ajuntament de Riba-roja amb els establiments Consum i Lidl, que ha possibilitat que diàriament entre 7 i 9 famílies reben un lot d’aliments diari durant els últims mesos.

‘Estem atenent diàriament totes les famílies mes necessitades a través de tots els recursos municipals disponibles, bé siga a través d’estos lots d’alimentació de primera qualitat proporcionats pels establiments comercials, del Banc d’aliments, el menjador social o les ajudes individuals per a alimentació que reben les famílies necessitades’, assegura el regidor de Benestar Social, Rafa Gómez-

Es tracta de la donació d’excedents alimentaris per a la seua distribució entre els col·lectius més desfavorits i aquells en risc d’exclusió social, amb l’objectiu de facilitar l’accés de les persones o famílies en situació d’urgent necessitat a les prestacions d’aliments. Els lots proporcionats pels centres comercials estan compostos per aliments de primera necessitat, com a fruita i verdures, llegums, carn i productes lactis.

‘Actualment cap família de Riba-roja té necessitats alimentàries que no estiguem cobrint des de Benestar Social.’, matisa Rafa Gómez, el qual a més ha recordat que al voltant de mig centenar de xiquets i xiquetes han menjat durant el mes de juliol en l’escola d’estiu municipal

A més d’estos lots que diàriament reben les persones amb menors recursos, l’Ajuntament de Riba-roja va renovar recentment el conveni amb el Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona que possibilita que 200 famílies del municipi reben periòdicament aliments de primera necessitat, amb un informe previ de Benestar Social.