Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Compte arrere per al Campionat d'Espanya Escolar en BTT

El Circuit Ricardo Tormo de Xest i Riba-roja de Túria acolliran del 5 al 7 de juliol les proves de BTT de la categoria infantil i cadet

'ESPORTS' 5 de julio de 2019

El campionat d'Espanya escolar 2019 ja compta amb seu i dates. Durant els dies 5, 6 i 7 de juliol la localitat de Riba-roja de Túria i el Circuit Ricardo Tormo de Xest acolliran la celebració  d'aquest certamen destinat a ciclistes de la categoria infantil i cadet. Un campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Ciclisme i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana que compta amb el suport de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. 

El Circuit Ricardo Tormo es convertirà en l'escenari principal durant la primera jornada de la competició que arrancarà la vesprada del divendres 5 de juliol amb les proves de contrarellotge individual (CRI) i contrarellotge per equips (CRE)  per a la categoria cadet de dones i homes. La prova a títol individual comptarà amb un recorregut de 8 quilòmetres, mentre que la prova per equips serà de 4,200 quilòmetres. 

Per al dissabte 6 de juliol l'acció es repartirà al matí en el Circuit de Velocitat de Xest on es disputaran a les 10’00 hores les proves de carretera en línia de la categoria infantil i a la vesprada a les 16’00 hores prendrà el relleu la localitat de Riba-roja de Túria en la qual tindran lloc les carreres de BTT per a cadets dones i homes. La jornada central es tancarà a partir de les 18’30 hores amb les gymkanes infantils de carretera a final del dia en el Circuit de Xest. 

El campionat arribarà a la seua fi el matí del diumenge 7 de juliol amb la contesa pel títol de campió d'Espanya cadet de carretera en línia que es decidirà sobre els 42,100 km en dones i 54,600 km en cadets masculins.