Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Concert al Palau Orquestra del Conservatori

'CULTURA' 5 de març de 2018


El pròxim dissabte, dia 10 de març, a les 19.30 hores, l'Orquestra del Conservatori, per tercer any consecutiu, actuarà al Palau de la Música de València juntament amb els pianistes guanyadors del III Concurs d'Interpretació Pianística "Joves Valors Valencians".

Per al nostre Conservatori, actuar com a orquestra resident d'aquest concurs és una aposta decidida per millorar la formació de l'alumnat a través de la participació en experiències professionals i suposa, al mateix temps, un gran repte per l'edat dels components de l'orquestra i solistes, majoritàriament alumnes de 12 a 18 anys amb suport d'antics alumnes.

Al llarg del curs oferim més d'un centenar d'activitats musicals però, sens dubte, la del Palau és una de les importants i per això volem compartir-la amb totes i tots vosaltres. Sincerament, seria un plaer que vinguéreu a conéixer de prop una part del que fem al Conservatori.

L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala. Si voleu assistir, ens podeu demanar les entrades que necessiteu o, directament, retirar-les en les taquilles del Palau el mateix dia del concert.