Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Periòdic De Aquí premia a Perku-Va Percussió Ensemble i a lAssociació de Municipis Vinculats al Parc Natural del Túria

L’alcalde rebrà el guardó el pròxim 23 de novembre en l’Edifici Multiusos de Llíria

'CULTURA I TURISME' 10 de novembre de 2016


‘El Periòdic de Aquí’ en la seua edició Camp de Túria, celebra enguany la primera edició dels seus premis en la comarca. Riba-roja de Túria serà un dels municipis destacats en este esdeveniment que reunirà el pròxim 23 de novembre en la sala multiusos de Llíria a una àmplia representació de la societat del Camp de Túria, així com a diverses entitats locals i comarcals.

El popular mitjà de comunicació ha decidit atorgar el guardó en la categoria de Cultura al quintet de percussió de Perku-Va Percussion Ensemble, mentres que a la categoria de Turisme, el reconeixement serà per a l’Associació de Municipis Vinculats al Parc Natural del Túria, per la labor realitzada des de la seua creació el passat 25 de maig en la promoció d’accions, mesures i programes que perseguisquen la millora de la qualitat ambiental d’este enclavament natural, així com en la seua labor per a afavorir la integració i coordinació d’iniciatives polítiques i ciutadanes en relació al Parc Natural.

En la categoria de Cultura arreplegarà el premi  Perku-Va Percussió Ensemble. Este grup resident del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria, format per músics de Benaguasil, Llíria, Loriguilla, i Múrcia, entre els que es troben els professors de percussió del Conservatori Professional Municipal de Música, Toni Flores i Roberto Sòria, han celebrat enguany el seu desé aniversari en el món de la percussió.

El grup suma en la seua trajectòria gires nacionals i internacionals per Puerto Rico, Mèxic, Costa Rica, Àustria, Hongria, Eslovènia, Croàcia i Israel o la més recent Xina, patrocinats per Consolat de Mar on van oferir dos concerts en el Festival Internacional de Percussió de Tianjin i van impartir classes magistrals i van formar part del jurat de la competició de bateria.