Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja celebra fins al 9 de juliol la 1º edició de Teatre a la fresca

Les representacions es realitzen en el Castell a les 22:00 hores i l’entrada és gratuïta

'CULTURA' 7 de juliol de 2016


L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, la Companyia de Teatre ‘En Clau de Conte’ i l’Escola de Teatre Municipal han organitzat del 6 al 9 de juliol l’I Festival de Teatre a la Fresca, que se celebra en el Castell a partir de les 22:00 hores.

En este esdeveniment participen, escoles, grups i companyies de teatre, jóvens i adultes, amb peces de teatre en format de microteatre, amb l’objectiu és donar a conéixer la labor que es realitza en el marc de les escoles municipals de teatre i altres centres de formació teatral.

Teatre a la Fresca pretén recuperar la interacció amb l’espectador, implicant-ho en l’espectacle. ‘És una manera  de traure la cultura al carrer i obrir les portes a altres municipis per a fomentar l’intercanvi d’experiències artístiques’’, assegura el regidor de Cultura, Miquel Castillo. Durant tres dies, el públic tindrà l’oportunitat de conéixer i valorar les creacions artístiques dels jóvens grups teatrals, alhora que actors i directors compartiran les seues impressions i motivacions amb el públic.

La inauguració del Festival va anar a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre de Riba-roja de Túria que va presentar alguns dels treballs que s’han realitzat al llarg del curs 2015-2016. Menú del Dia, del grup aleví de l’Escola Municipal de Teatre de Riba-roja va obrir la vetlada a les 23:00 hores, a les 23:30, el grup jove va interpretar Comèdia de l’Art’ en un mini acte i va tancar la jornada Miedra! El son d’un rei del grup adult.

La companyia Arritmados serà la invitada de a la clausura del Festival, que representarà el 9 de juliol l’espectacle ‘Repartix amor’ de Julia Martínez i Héctor Rodriguez

Eixe mateix dia, a les 23:00 hores, s’entregarà el premi de 400 euros al millor espectacle dins de la categoria de grup independent i a les 23:30 es representarà l’obra guanyadora.

Totes les actuacions seran a les 22 hores, el millor moment per a disfrutar dels espectacles a l’aire lliure durant les nits d’estiu.