Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja fa una crida a les associacions culturals del municipi perquè formen part del Consell de la Cultura

(1)
El teixit associatiu serà partícip de les propostes i iniciatives culturals locals.

'CULTURA ' 31 de gener de 2020

Les associacions o entitats culturals de Riba-roja tindran una participació activa en el Consell de la Cultura, la creació de la qual va ser aprovada en el ple del passat mes d'octubre. L'Ajuntament ha fet una crida al teixit associatiu perquè s'animen a formar part d'aquest òrgan.

A través del lector del QR que apareix en la publicitat institucional adjunta, l'entitat o associació accedirà directament a un enllaç en la web a través del qual podrà realitzar la inscripció al Consell de Cultura.

L'objectiu principal d'aquest òrgan de participació ciutadana és aglutinar a les institucions, entitats i associacions vinculades amb el món de la Cultura per a dissenyar, entre totes les parts implicades en aquest àmbit, les estratègies comunes i globals que han de servir per a mantindre, protegir i difondre entre els veïns i veïnes el ric patrimoni cultural de Riba-roja de Túria.

Aquest òrgan s'encarregarà de contribuir en el disseny de les activitats i el programa en matèria de cultura de la localitat i difondrà les actuacions de les escoles municipals de música i dansa de la localitat.

El Consell Sectorial de Cultura tindrà naturalesa consultiva, informativa i assessora la finalitat principal de la qual serà facilitar i fomentar la participació de totes les institucions, entitats i associacions, entre altres, de Riba-roja en assumptes relacionats amb el món de la cultura i de tot el patrimoni que posseeix la localitat.

Les associacions, en el marc del Consell,  podran aportar aquelles propostes que consideren interessants per a secundar i potenciar la projecció cultural de Riba-roja, emetre informes a iniciativa pròpia o de l'Ajuntament sobre matèries de l'àmbit cultural o formular propostes i suggeriments en relació amb la dinàmica cultural del municipi.

Per a Záfira Pérez, regidor de Cultura i Educació, “La inclusió de l'associacions és clau perquè existisca una participació oberta amb les associacions culturals del municipi, amb l'objectiu que siguen partícips de les accions que s'emprenguen des de l'àmbit municipal”