Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Taller Trimestral de Teatre Municipal Inclusiu curs 2020-2021

'CULTURA' 24 de setembre de 2020

:: Iniciació al Teatre, per a xiquets de 5 a 8 anys. - Preu 15 €
:: Teatre i Creativitat, per a xiquets de 9 a 12 anys. - Preu 15 €
:: Teatre i Creativitat per a joves, de 13 a 18 anys. - Preu 25 €
:: Interpretació i Escena per a majors de 18 anys. - Preu 25 €

Els tallers seran impartits, d'Octubre a Desembre, en el Teatre Cervantes en els següents horaris:

:: Iniciació al Teatre, dijous de 17.00 18.00 hores.
:: Teatre i creativitat, dimecres de 17.15 a 19.00 hores.
:: Teatre i Creativitat per a joves, dimarts de 19.15 a 21.00 hores.
:: Interpretació i Escena, dimecres de 19.15 a 21.15 hores.

Inscripció: En la Secretaria del Conservatori Professional de Música i Dansa, de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores. El pagament del taller es realitzarà, per domiciliació bancària, una vegada formalitzada la inscripció definitiva. Els tallers donaran principi el dimarts 13 d'octubre.

Matricula Tallers Octubre-Desembre. Informació addicional:

a) En https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania  es pot descarregar el formulari de matrícula anomenat *CUL-Confirmació-Matricula tallers d'Art i Creativitat, en la secció Per a Ciutadà. També es pot sol·licitar en la secretaria del Conservatori.
b) La formalització de la matrícula s'establirà per ordre de recepció fins a esgotar les places disponibles en cada taller.
c) En el formulari seleccioneu l'opció de Taller de Teatre, segons l'edat del sol·licitant es matricularà en el nivell que corresponga. Així mateix, deixeu en blanc l'apartat de taxes, nosaltres l'emplenarem en formalitzar definitivament la matrícula.
d) Si és la primera vegada que formalitza una matrícula o han canviat les dades bancàries és necessari entregar un nou formulari de domiciliació bancària. Aquest formulari anomenat *GTR 05 - Domiciliació de tributs, es pot descarregar en https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania  en la secció Per a Ciutadà. Necessitem l'original segellat per l'entitat bancària, o en defecte d'això, adjuntar el certificat de titularitat que ofereixen telemàticament les entitats bancàries. És imprescindible aportar-ho el dia de la matrícula.
e) Tota la informació es publicarà en www.ribarroja.es  Per a qualsevol dubte, envieu un e-mail a conservatorio@ribarroja.es  o pregunteu en secretaria.