Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Dia Internacional del Llibre Infantil 2020: Fam de paraules

(2)

'CULTURA' 2 d'abril de 2020

Des de 1967, el 2 d'abril, coincidint amb la data del naixement de l'escriptor danés Hans Christian Andersen, l'IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil a fi de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més jóvens.

Cada any, una secció nacional de l'IBBY té l'oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona un escriptor representatiu i a un reconegut il·lustrador del seu país perquè elaboren el missatge dirigit a tots els xiquets del món i el cartell que es distribuïx per tot el món, i es promoga la celebració en les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc.

Enguany li correspon a la secció d'Eslovènia (en 2019 va ser Lituània), que difon el missatge de Peter Svetina (amb el títol Fam de paraules) i la il·lustrat per Damijan Stepančič.

Les Biblioteques celebrem habitualment el Dia Internacional del Llibre Infantil per mitjà de l'organització de dies especials 2 i el 23 dins de la Campanya d'animació lectora anual. Ens encarreguem de difondre el Cartell i el Pregó d'un dia tan especial per a les biblioteques i els xiquets/es.

¿Per a què?

:: Formar-los com a usuaris i consumidors de llibres.
:: Ensenyar-los l'organització de les biblioteques.
:: Demanar consell sobre els millors llibres.
:: Estar al dia de les novetats editorials.

Quan?

:: Sempre que es tinga temps lliure.
:: Quan es necessite algun llibre o realitzar un consulta concreta.
:: Quan la biblioteca oferisca activitats d'animació.

Com?

En este cas celebrant un dia tan especial i participant en les activitats d'animació lectora que vos oferim les biblioteques a través del Facebook de l'Ajuntament, en La Ràdio municipal i llegint molt a través dels préstecs de la plataforma ebiblio.

Vos demanem una foto, un dibuix, un microrelat, una poesia en el correu bibliotecas@ribarroja.es només un comentari en el Facebook de l'Ajuntament: llegint en família o sols amb les vostres lectures favorites d'estos dies. Podeu tapar les cares amb la portada del llibre.