Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El projecte Vitae comença a caminar amb un taller de dansa maternal i nutrició infantil

La regidoria Dona i Igualtat ha programat una sèrie d’activitats enfocades a la maternitat i paternitat conscients.

'IGUALTAT' 1 de febrer de 2017


Mamàs, papàs amb portabebés i dones embarassades han començat esta setmana el taller de Dansa Maternal, la primera proposta del projecte municipal Vitae, que sorgix davant de la motivació de satisfer necessitats emocionals en els processos d’embaràs, part, postpart i criança. Vitae vol a més cobrir la demanda emergent que existix en una realitat en què molts hòmens i dones es troben perduts davant del procés que s’inicia al veure la seua pròxima maternitat i paternitat.   
 
Per això oferix cursos, tallers i xarrades enfocades a l’ajuda en el procés de les coses que poden anar sorgint durant l’embaràs, sense assumir dogmes, i amb l’objectiu que els pares novells puguen prendre les seues pròpies decisions.

Entenem la criança dels fills des de la igualtat i la coresponsabilitat, i per això protegirem qualsevol iniciativa que genere actituds igualitàries’, assegura la regidora de la Dona i Foment de la Igualtat, Lola Verdeguer                                                    

El  projecte va donar el seu tret d’eixida el passat 20 de gener amb la conferència de Carlos González ‘Autoritat i Límits’ a què van assistir més de 500 persones.

Esta setmana han començat els tallers amb la dansa maternal, un taller molt divertit i impartit per una professora de ball i assessora de portament, on embarassades, pares i mares van realitzar exercici físic i aeròbic en contacte amb els seus bebés. També, es van realitzar les classes de ioga maternal impartides per una comare i professora de la disciplina. I finalment, les classes de nutrició maternal i infantil i remeis casolans, impartits per una psicòloga i experta en cuina saludable que compartirà els aliments a través de les emocions.

Cada mes, es realitzarà el curs ‘Créixer amb els fills’ consistent en tres tallers per a connectar amb el procés, descobrir i adaptar-se als canvis físics, emocionals i mentals a fi de prendre consciència, però sobretot per a disfrutar.

Silvia Guerrero, de l’Associació Astarte, i encarregada d’impartir el curs assegura que el projecte Vitae ha començat molt bé “confiarem que serà un èxit i ampliarem tallers en un curt període de temps, com a tallers de lactància o dinàmiques de parella”.

Les inscripcions als cursos i tallers poden realitzar-se en el CIJ o a través del telèfon 962770665.