Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja posa en marxa la campanya 'L'amor no és control' enfocada a la joventut per a promocionar la igualtat de gèneres i les relacions saludables

L'Ajuntament reparteix tovalloneres en bars i instal·la vinils en els autobusos municipals.

'DONA I FOMENT DE LA IGUALTAT' 26 de novembre de 2019

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa la campanya “L'Amor no és Control” enfocada, principalment, als joves amb l'objectiu de promocionar la igualtat entre homes i dones i alertar de les possibles conductes de control que es poden exercir en determinades relacions de parella i que pot desencadenar en una situació greu. La campanya es prolongarà fins a finals del pròxim mes de desembre.

L'àrea d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials ha dissenyat una campanya que es promulga pels instituts de secundària mitjançant xarrades de conscienciació i s'estendrà pels bars dels centres educatius i les zones d'oci que freqüenten el públic al qual van dirigides aquestes actuacions. La campanya en els centres educatius inclou un vídeo juvenil contra la violència de gènere.

Les actuacions de la Regidoria d'Igualtat es complementen amb una campanya completa de marxandatge amb el repartiment de tovalloneres en els bars dels instituts i en els bars d'accés als més joves. A més, s'han disposat vinils en els autobusos municipals i s'han estés pancartes en les façanes dels edificis públics amb l'objectiu de lluitar contra les situacions violentes. En tots aquests elements que es repartiran en tot el terme municipal s'inclou el número 016 per a alertar o denunciar qualsevol cas de violència de gènere.

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Lola Verdeguer, ha subratllat que aquesta campanya “és una manera de sensibilitzar a la població jove de Riba-roja sobre el control que exerceixen en les seues relacions de parella perquè sàpien que no solament es tracta de la violència física, sinó que també existeixen altres situacions que puguen experimentar com el control que, al cap i a la fi, també és una forma de violència”.

Les xarrades en els centres educatius de Riba-roja de Túria s'iniciaran a partir de desembre, a més de repartir-se polseres i suports de mòbil, bolígrafs i bosses de roba amb un mateix lema “L'Amor no és Control”.