Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Dos rotondes i un carril cicle-vianants milloraran la connexió de la zona nord amb el nucli urbà de Riba-roja

La inversió de la Diputació de València ascendix a 800.000 euros i es troba en fase de redacció del projecte.

7 de setembre de 2016

Riba-roja eliminarà en 2018 un dels punts més conflictius de la xarxa de carreteres dins el seu terme municipal. Es tracta de les dos interseccions que comuniquen la CV-372 que unix Riba-roja i la Pobla de Vallbona i la CV-336, amb San Antonio de Benagéber.

Per a això, la Diputació ha anunciat la construcció de dos rotondes que milloraran la seguretat viària i acabarà amb la perillositat d’esta zona. Esta actuació, la inversió del qual ascendix a 800.000 euros, anirà parella a la construcció d’un carril cicle-vianants que connectarà les set urbanitzacions de la zona nord amb el nucli urbà i el Parc Fluvial del Túria.

Així ho ha anunciat, el diputat de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, Pablo Seguí junt amb l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i la diputada provincial, Mercedes Berenguer que han mantingut este matí una trobada a Riba-roja amb alcaldes i regidors de la comarca, encapçalats per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Pablo Seguí ha anunciat també com un dels objectius prioritaris de la Diputació l’eliminació d'un dels punts negres de la xarxa viària provincial, l’accés al By pass des de la CV-370, a través de la construcció d’una rotonda, una via que suporta el pas de 18.000 vehicles a l’any.

Entre les peticions del govern municipal a la Diputació figura la construcció d’una rotonda d’eixida per a la Urbanització La Reva entre el pont de la via del tren i la rotonda del polígon, que facilite l’accés a l’A3 per la carretera de Xest als residents i ‘amb esta via alternativa milloraríem notablement l’evacuació en cas d’emergència o col·lapse de la rotonda del polígon, dels veïns del residencial’, assegura Robert Raga.

Durant la trobada, el diputat ha informat també del Pla de Camins i Vials en què la Diputació té previst invertir 961.000 euros en la comarca Camp de Túria, del total de 3.200.000€ destinats a inversions de l’àrea de carreteres.

Per a Seguí ‘es tracta d’un pla transparent i objectiu en què s’ha donat una bolcada revolucionària als criteris d’adjudicació de les ajudes’. Enguany, ha apuntat el diputat ‘s’ha respectat l’autonomia dels alcaldes a l’hora de decidir en què invertir les ajudes’ i s’ha donat la possibilitat als ajuntaments de destinar maquinària específica per a la construcció i conservació dels camins.