Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ajudes escolars curs 2019-2020

L'Ajuntament de Riba-roja convoca les ajudes escolars per tal recolzar a les famílies en la tornada al col.le per al proper curs 19-20.

'EDUCACIÓ' 13 de juny de 2019

(id: 9850)Des de l’Ajuntament sabem que els inicis de curs sempre són una acumulació de despeses importants per a les famílies amb fills i filles en edat escolar, perquè se'ls ha de proveir de tot el material que demanen els centres educatius, a més dels equipaments i elements accessoris que els reclama el dia a dia de l'escola.

L'objecte d'aquesta subvenció és ajudar a les famílies en l'inici de curs, per garantir que tothom puga accedir i tinga els instruments necessaris per assolir una educació de qualitat.

Les ajudes escolars per a 2019 són: Col.le Xec, Llibres i quaderns d’Infantil, i Menjador Escolar.

La finalitat del Col.le Xec és alleugerar l’esfoç econòmic que ha de fer cada família de Riba-roja per afrontar la tornada al col.le per al proper curs 2019-20. Tantmateix esta ajuda té la finalitat de promoure el comerç local ja que els xecs sols són cangeables en comerços del nostre municipi adherits a esta campanya.

El tram de segon cicle d’educació infantil no està cobert pel programa de Conselleria Xarxa Llibres i és ací on l’Ajuntament de Riba-roja vol ajudar a les famílies que en este tram de l’educació no obligatòria decideixen dur els seus fills i filles al col•legi. Enguany, conscients de que alguns centres no n’utilitzen llibres l’ajuntament ha ampliat l’oferta a quaderns de treball i llibres de lectura per a esta etapa.

Les ajudes de menjador pretenen afavorir l’ús d’estes servei complementari per part de tots els i les alumnes de Riba-roja. Este servei el considerem un factor més en la conciliació de la vida laboral i familiar.

L’Ajuntament de Riba-roja vol facilitat al màxim als veïns i veïnes del nostre poble el tràmit per a demanar les ajudes, per això:
- Les tres ajudes es demanaran mitjançant un sol tràmit.
- S’ha reduït al màxim la documentació necessària per a la sol•licitud.
- S’ha ampliat el termini de presentació a tres setmanes, del 17 de juny al 8 de juliol.
- En horari de matí i vesprada.
- Es dividiran els cognoms per dies.

A continuació es poden descarregar el model específic per la sol•licitud i es pot consultar el cognom del/la menor per a saber quin dia els suggerim per a fer la sol•licitud, així com les bases de la convocatòria.