Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Artistes locals mostren la seua creativitat i enginy en els col.legis Camp de Túria i Cervantes

Els creatius s’han inspirat en reconeguts pintors per a la realització de les seues obres

'EDUCACIÓ' 12 de setembre de 2016


El nou curs escolar ha començat amb nous i atractius jocs en els patis dels col·legis públics Camp de Túria i Cervantes creats per artistes locals i inspirades en reconeguts il·lustradors, com el nord-americà Eric Carle que utilitza per a les seues històries a animals, fruites o flors, creant un ambient natural i imaginari.

Per a les pintures del sambori, els artistes locals s’han inspirat en quadros de Joan Miró i Ferrà, en els que predominen les línies, els punts i les formes que recorden a animals, que amb la combinació dels colors primaris, donen un resultat vistós i atractiu. Altres artistes com el pintor rus,  precursor de l’abstracció, Vassílevitz Kandinski o la pintora ucraïnesa, Sonia Delaunay han sigut font d’inspiració a l’hora de crear els jocs, de les que els artistes ens recorden com practicar-los en els següents documents adjunts.

Altres dels jocs que ens presenten són el Tres en Ratlla, Coses Fora i el Set i Mig, jocs tradicionals infantils, de la nostra cultura, senzills que tan sols requerixen de l’esforç del nostre propi cos o de recursos fàcilment disponibles en la naturalesa, com una pedreta.

Jocs d’ahir, de hui i de sempre…