Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ajuntament i AMPA del CEIP Mas d'Escoto firmen un conveni per a la realització de tallers singulars en el centre escolar

Es tracta d’un projecte d’innovació educativa dins del programa curricular del col·legi.

'EDUCACIÓ' 15 de novembre de 2017

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la presidenta de l’AMPA del CEIP Mas d’Escoto, Mª Pilar Rosell han firmat este matí un conveni de col·laboració singular per al desenvolupament dels tallers inclosos dins del programa educatiu del centre.

Es tracta d’un projecte d’innovació educativa, àmpliament reconegut, inclòs en la programació curricular del Mas d’Escoto. Els tallers es realitzen durant els dos primers trimestres del curs i es duen a terme en les instal·lacions educatives.

Segons establix el document, l’ajuntament participa en la supervisió dels tallers, aportant personal tècnic qualificat, concretament en les àrees de Jardineria i Electricitat. Per la seua banda, l’AMPA es compromet a col·laborar amb l’empresa de menjador amb la contractació de dos monitors de suport al servei.

Per a Miquel Castillo, regidor d’Educació “esta col·laboració entre l’Administració i les entitats locals, com l’AMPA, s’emmarca en la línia de l’equip de govern de facilitar la realització de projectes que redunden, en este cas, en la formació complementària de l’alumnat".