Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Calendari i procediment d'admissió de l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat curs 2018-2019

(4)

'EDUCACIÓ' 7 de maig de 2018

(id: 9049)La RESOLUCIÓ de 26 de març de 2018, del director territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València, estableixen el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat als ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat en centres públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs 2018-2019, en l’àmbit competencial de la província de València.

En la pàgina de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport http://www.ceice.gva.es/va disposen del banner “Admissió d’Alumnat” on poden consultar i descarregar tota la documentació necessària. També la poden trobar en el decret, l’ordre i la resolució que adjuntem. De tota manera els centres disposen dels sobres de matrícula amb la documentació i la informació sobre el procés.

El dia 9 de maig, l’Ajuntament de Riba-roja, organitzarà una xarrada informativa a les 19 hores en el saló d’actes del Centre Social per a totes les famílies interessades, on es farà un repàs del procés de matrícula i es podran fer consultes a les direccions dels centres públics d’infantil i primària per resoldre els dubtes que puguen tindre. L’acte disposarà de servei de guarderia.

Tot i això nosaltres els facilitem el calendari de matrícula per a la seua consideració.