Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Escola dels Conservatoris de Música i Dansa: horaris curs 18-19, ordre de matrícula i llista d'espera per a alumnat de 3 a 7 anys

Llistats d'alumnes admesos, calendari de matrícula i informació addicional per a formalitzar la matriculació en l'Escola dels conservatoris de Música i Dansa per al curs 2018/2019.

'EDUCACIÓ' 24 de maig de 2018

A continuació es troba disponible tota informació sobre el procés de matriculació en l'Escola Municipal de Música i Dansa, l'ordre de matrícula, les llista d'espera, informació addicional per als alumnes/as que han confirmat plaça i per als de nou ingrés que han obtingut lloc escolar per a les activitats destinades a xiquets/as de 3 a 7 anys.

L’ordre de matrícula dels alumnes que han confirmat lloc escolar per a la resta de cursos, a partir d’educació Musical 3r es publicarà la setmana que ve. El calendari de matrícula orientatiu per a aquests alumnes serà a partir del 8 de juny.

Progressivament s’aniran publicant nous llistats d'admesos per a l’alumnat de nou ingrés o que sol•licita per primera vegada especialitat instrumental.