Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Escola d'Estiu Municipal 'Rialles' 2018

L’Ajuntament de Riba-roja organitza per a 2018 l’Escola d’Estiu Municipal RIALLES.

'EDUCACIÓ' 27 d'abril de 2018

(id: 9030)El nostre ajuntament considera el servei de d’Escola d’Estiu municipal, Rialles 1 i 2, com a molt important per a la població, en tant que representen una acció més en la línea d’afavorir la conciliació de la vida familiar y laboral dels ciutadans i ciutadanes del municipi.

Esta escola pretén crear un espai, dins del recinte escolar escollit, el col·legi Cervantes, que permeta gaudir del seu temps de descans i esplai, i a l’hora, omplir-lo d’experiències enriquidores, útils i divertides.

L'Escola Municipal Rialles és sobre tot una escola integradora i inclusiva on tots i totes aprenem compartint experiències de vida. És un temps on l’educació no formal és la protagonista de l’aprenentatge.

L'Escola Municipal Rialles estarà formada per un col·lectiu professional que comptarà, a més a més dels monitors ordinaris, amb professionals especialitzats i amb experiència amb el col·lectiu de diversitat funcional i de menors en risc d’exclusió social. El conjunt dels tres col·lectius professionals conformaran l’equip directiu i docent per a l’acció coordinada del programa d’actuació.

Finalitats de l’Escola d’Estiu Rialles 2018:
:: Aportar experiències enriquidores per als xiquets i xiquetes participants.
:: Contribuir per a afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral.
:: Omplir el seu temps de descans amb experiències divertides, útils i constructives per al seu desenvolupament personal i el de la societat actual i futura.
:: Identificar i respondre positivament a la diversitat.
:: Comprendre la diversitat social de la qual tots i totes formem part.

 

L'Escola d'Estiu està dividida en dos períodes, un l'última setmana del mes de juny, quan les classes ja han acabat, que anomenem Rialles 1; i el mes de juliol, que anomenem Rialles 2.

 

Els serveis extraordinaris que l'Ajuntament de Riba-roja ofereix són: matinera (de 7'30 a 9), transport des de qualsevol part del terme municipal (sols el mes de juliol), i menjador (cal omplir domiciliació bancària prèviament).

 

Es poden consultar els preus i altres característiques del servei en l'arxiu adjunt "calendari i preus".

 

En el cas de voler que una altra persona distinta del sol·licitant, arreplegue al menor, s'haurà d'autoritzar expressament a eixa persona (model d'autorització a un tercer).

 

Si una persona està apuntada al menjador i per alguna raó no va a fer ús del servei, podrà anul.lar la reserva fins a les 9'30 d'eixe dia, d'altra manera es produirà el càrrec al compte domiciliat.

 

A continuació disposen de la següent documentació per a la seua consulta i descàrrega: