Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La campanya 'Sempre teua. La teua llengua' arriba a Riba-roja els dies 3 i 4 de setembre per a promoure l'ús del valencià

El Bus de la Llengua estarà instal·lat en l’esplanada del CIJ i realitzarà tallers relacionats amb la llengua valenciana dirigits a tot tipus de públic.

'EDUCACIÓ' 26 de juliol de 2018

El Bus de la Llengua arribarà a Riba-roja els pròxims 3 i 4 de setembre amb l’objectiu de fomentar l’ús del valencià entre els seus veïns i veïnes. “Sempre teua. La teua llengua” és una campanya institucional amb què la Generalitat Valenciana vol aconseguir que tota la població valenciana es senta orgullosa de tindre el valencià com a llengua oficial, normalitzar el seu ús i augmentar el nombre de parlants.

El denominat Bus de la Llengua ja ha recorregut uns quants municipis i ciutats de la Comunitat Valenciana i, després del seu pas per Riba-roja continuarà la seua ruta per altres poblacions pròximes com Bétera, l’Eliana o Llíria, fins a completar el total de 77 municipis que este bus lingüístic té previst visitar enguany.

El Bus de la Llengua, blanc i descapotable, tindrà diferents tallers com els concursos per equips “Una de quatre”, “l’Alfaruleta”, el taller creatiu “A la moda” i els tallers creatius en grups “El Conte Volador” i “Paraules Esteses”, tot això dinamitzat per dos monitors que viatgen amb el bus per tots els territoris de la Comunitat per a dur a terme les activitats previstes.

Estos tallers estan dirigits a tot tipus de públic, des de xiquets fins a majors, passant per jóvens i adults. Ja que, si moltes vegades les activitats del bus han estat més enfocades a excursions de col·legis i instituts, durant els dies en què el bus pararà en el municipi, les classes no hauran començat encara, per la qual cosa s’esperen visites de totes les edats, especialment famílies.

A més de tot açò, el bus disposarà de samarretes i un altre tipus de merchandising com xapes, bosses de mà o llapis perquè els participants dels tallers es puguen portar un record a casa.

Durant els dies en què Riba-roja acollirà al Bus de la Llengua, l’horari d’obertura serà de 10:00 a 17:00 hores.