Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament informa de la Xarxa de Llibres de la Generalitat Valenciana i Banc de Llibres Municipal

(1)
Comença el procés de recollida de llibres 2015-2016 i entrega de llibres 2016-2017.

'EDUCACIÓ' 16 de juny de 2016

Arribem al final de curs i, entre altres, al període de recepció i entrega de llibres de text de la Xarxa de Llibres de Text de la Generalitat Valenciana i els propis de la Cadena de Llibres de Text de Riba-roja de Túria, que ha funcionat fins al present curs. Les instruccions de la Xarxa de Llibres de Text de la Generalitat Valenciana vénen detallades en la Resolució de la Direcció General de Centres i Personal Docent per la qual es dicten instruccions sobre el procediment de recepció de conformitat del llibres de text i altres materials curriculars.

A partir del proper curs, només hi haurà un sol banc de llibres i per tant, els llibres de text de la Cadena de Llibres de Text de Riba-roja de Túria s'integraran dins la Xarxa de Llibres de Text de la Generalitat Valenciana, amb la col•laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, fent camí cap a l'objectiu de la gratuïtat de llibres de text.

En esta SEGONA FASE de la Xarxa de Llibres, se seguirà el següent calendari:

:: 15, 16 i 17 JUNY: ENTREGA DE LLIBRES DE TEXT I MATERIALS CURRICULARS DE TOTS ELS ALUMNES (INCLÓS ALUMNES DE NESE, REPETIDORS, ETC) DES DE 1R DE PRIMÀRIA FINS A 4T D'ESO / 2N FPB. TOT AÇÒ EN EL CENTRE.

FAMÍLIES JA PARTICIPANTS EN EL PROGRAMA XARXA LLIBRES I/O CADENA DE LLIBRES:

S'hauran d'entregar en el centre escolar els llibres de text finançats pel programa XarxaLlibres i aquells pertanyents a la Cadena de Llibres municipal, en la mateixa entrega.

Les famílies complimentaran, prèviament a l'entrega de llibres, un formulari telemàtic. En el formulari telemàtic, automàticament, apareixeran els llibres de l'alumnat, d'acord amb el catàleg 15/16 del centre on es troba matriculat. Les famílies marcaran els materials que entreguen al centre. Els centres donaran suport a les famílies que no disposen de mitjans telemàtics per a fer aquesta gestió. Les famílies que ho necessiten, ho sol•licitaran en cada centre, que fixarà un horari per a facilitar la realització de la sol•licitud. Per a les famílies participants en el programa XarxaLlibres, a més, serà necessari per al cobrament de la segona fase de XarxaLlibres. S'avisarà per circular de l'enllaç i de les instruccions d'aquest formulari.

Els alumnes d'Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica amb matèries pendents, entregaran els llibres o materials corresponents a eixes matèries el dia de la celebració dels exàmens.

FAMÍLIES QUE NO HAN PARTICIPAT EN EL PROGRAMA XARXALLIBRES I VOLEN PARTICIPAR EN EL CURS 2016-2017:

Per a les famílies NO PARTICIPANTS en el programa XarxaLlibres del present curs i que vulguen pertànyer al banc de llibres del curs 2016/2017, serà necessari entregar tots els llibres de text, pertanyents o no a la Cadena de Llibres municipal i omplir el formulari telemàtic dels que no han participat en la xarxa de llibres.

:: 20-24 JUNY: REVISIÓ I VALORACIÓ DELS LLIBRES en cada centre per la Comissió del Banc de Llibres, amb col•laboració municipal.
:: FINS AL 30 JUNY: VALIDACIÓ DELS LLIBRES en cada centre per la Comissió del Banc de Llibres en el programa ÍTACA. Aquesta informació serà transmesa als ajuntaments per al pagament de segona fase del programa XarxaLlibres.
:: SETEMBRE: ENTREGA DE LLIBRES DEL CURS 2016-2017 en els centres de PRIMÀRIA i SECUNDÀRIA.

FAMÍLIES DELS ALUMNES DE 1R I 2N DE PRIMÀRIA:

Per als cursos de 1r i 2n de primària, en els mateixos centres s'emetrà un «xec-llibre» per a cada alumna/alumne, i s'entregarà a les famílies per a l'adquisició dels llibres de text. L'import màxim que s'abonarà, per part de l'Administració serà de 160 euros per cada alumna/alumne. Les llibreries o operadors entregaran les corresponents factures als centres escolars. El pagament serà efectuat pels centres, una vegada hagen rebut la dotació econòmica des de la Conselleria d'Educació, investigació, Cultura i Esport. RECORDEU QUE ELS LLIBRES DE 1r i 2on S'ENTREGUEN TAMBÉ.