Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament firma la recepció de les obres dels tancaments metàl·lics del CEIP Eres Altes

Les obres, finançades per la Generalitat, han tingut un cost de 118.000 euros.

'EDUCACIÓ' 8 de novembre de 2017

El director territorial d’Educació, Santiago Estañán acompanyat pel cos tècnic de la Conselleria d’Educació ha visitat este matí els col·legis Eres Altes i Cervantes. A la visita li han acompanyat l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, el regidor d’Educació, Miquel Castillo i la directora del centre, Patricia González.

Estañán ha comprovat la finalització dels treballs de substitució dels tancaments metàl·lics en les aules del col·legi Eres Altes realitzats durant l’últim trimestre del passat curs escolar.

Esta obra, amb un cost de 118.000 €, ha consistit en la substitució de les antigues finestres que a causa de l’antiguitat del centre, que en 2018 complirà 40 anys, es trobaven molt deteriorades. Estes obres es completen amb els treballs de manteniment i conservació del centre executats per l’Ajuntament que ascendixen a 26.771, 22 euros.

Durant la visita, la directora d’Eres Altes, Patricia González ha assenyalat als responsables tècnics i polítics una altra de les carències del col·legi, els banys. El projecte per a la seua renovació serà presentat per l’Ajuntament dins del programa Edificant, recentment anunciat pel Consell i que permet als consistoris licitar les obres una vegada acceptat el projecte per part de la Conselleria, que s’encarregaria del finançament.

Posteriorment, han visitat el Col·legi Cervantes, en els que estan pendents algunes obres que també s’inclouran en la memòria del centre dins del programa Edificant. La renovació de les finestres, la realització d’un porxe en la part posterior del col·legi, la construcció d’un aulari en l’antiga casa del conserge i d’una escala metàl·lica que comunique el centre escolar amb el pavelló, un muntacàrregues i la substitució del paviment, són algunes de les carències del centre.

En el Col·legi Cervantes, la inversió municipal ha sigut de 185.450,24€ des de 2015.

Dimarts que ve 14 de novembre, l’Ajuntament informarà els directors dels centres escolars dels detalls del Pla Edificant, a què l’Ajuntament té previst adherir-se oficialment durant este mes.