Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Orquestra Simfònica del Conservatori de Riba-roja torna este dissabte al Palau amb els pianistes guardonats en el concurs 'Jóvens valors valencians'

'EDUCACIÓ' 1 de març de 2017

La Sala Iturbi del Palau de la Música de València acollirà dissabte que ve, dia 4 de març, a les 19:30 hores, l’actuació de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-Roja de Túria, que actuarà en l’auditori valencià per segon any consecutiu amb els pianistes Pablo Baídez Rodrigo, Adrián Ferrer López i Mar Valor, guanyadors del II Concurs d’Interpretació Pianística ‘Jóvens Valors Valencians’.

En primer lloc, els pianistes actuaran en solitari interpretant obres de Chopin, Liszt, Beethoven i Robert Schumann. Ja en la segona part del concert els jóvens músics seran acompanyats per l’Orquestra del Conservatori de Riba-roja de Túria, dirigida per Carmen Mas, per a interpretar el Concert Núm. 4 en La Major BWV 1055 de Bach, l’Allegro del Concert núm. 3 en do menor op. 37 de Beethoven i l’Allegro del Concert per a piano i orquestra en La menor Op. 16 de Grieg.

L’actuació en el Palau de la Música és una plataforma de primer nivell perquè estos jóvens solistes donen a conéixer el seu talent i, així mateix, suposa una magnífica oportunitat per als components de l’Orquestra al participar en un projecte pedagògic que permet desenvolupar una formació artística de qualitat.

En este sentit, cal assenyalar que l’Orquestra del Conservatori de Riba-roja és la formació resident del Concurs d’Interpretació Pianística ‘Jóvens Valors Valencians’ aspecte que permetrà continuar durant els pròxims anys amb una experiència tan enriquidora per a la preparació professional de l’alumnat.