Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els Conservatoris Municipals de Música i Dansa de Riba-roja de Túria convoquen les proves d'ingrés i accés per al curs 2018-2019

Ambdós centres oferixen més de 200 places d’ensenyances elementals i professionals.

'EDUCACIÓN' 14 de mayo de 2018

El Conservatori Professional Municipal de Música (1989) i el Conservatori Professional Municipal de Dansa (1992) han convocat, d’acord amb el calendari d’actuacions marcat per la conselleria d’Educació, les proves d’ingrés i accés per a les ensenyances elementals i professionals.

D’una banda, el Conservatori de Dansa, centre educatiu que celebra enguany el seu XXV Aniversari, oferta per al nivell elemental un total de 59 vacants de les quals, 40 estan destinades al primer curs. Així mateix, per a les ensenyances professionals són 66 les vacants a les quals podran optar els aspirants de les especialitats de dansa clàssica i dansa espanyola.

D’altra banda, el Conservatori Professional de Música, ha convocat 54 places per a ensenyances elementals i 70 per a les professionals.

L’àmplia oferta de vacants reafirma, ara i des de fa quasi trenta anys, l’aposta decidida de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria per atendre la important demanda d’estudis oficials de música i dansa assegurant la continuïtat d’un projecte educatiu públic de qualitat en la comarca del Camp de Túria, que dóna servici a estudiants de més de 40 poblacions diferents.

“Per al curs 18/19 està previst que ampliem les instal·lacions amb nous espais, continuar la millora de les actuals i aprovar el projecte d’execució que ha de servir per a concloure durant els pròxims anys el nou edifici del Conservatori de dansa”, assegura Miquel Castillo, regidor d’Educació i Cultura.

La singularitat del complex educatiu i cultural que conformen l’Auditori Municipal i els Conservatoris de música i dansa de Riba-roja, pràcticament única a la Comunitat Valenciana, permet l’experiència de conviure als alumnes d’ambdós centres desenvolupant objectius i projectes comuns que els acosten a experiències quasi professionals de gran vàlua per a la seua formació i vinculació posterior amb el món laboral.

Per al curs 2018/19, el termini de matrícula establit per la Conselleria d’Educació per a la convocatòria de juny d’accés a les ensenyances professionals és del 14 al 21 de maig i del 2 a l’11 de juliol, per a la convocatòria de setembre. Enguany, com a novetat important les proves al conservatori de música seran de l’11 al 15 de juny.

Respecte a les proves d’ingrés a les ensenyances elementals el termini de matriculació serà de l’1 a l’11 de juny, per a la realització dels exàmens al setembre.

Més informació en notícies d’educació en www.ribarroja.es