Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

 • Imprimir
 • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
 • Imprimir

Programa Unisocietat Riba-roja 2019-2020

Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l’Ajuntament de Riba-roja que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.

'EDUCACIÓ' 16 de setembre de 2019

L’Ajuntament de Riba-roja i la regidoria d’Educació i Cultura, conscients del seu valor, sempre han promogut totes les accions que puguen estar al seu abast per tal de favorir l’accés dels ciutadans i ciutadanes de Riba-roja a l’Educació i la Cultura.

 

Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.

 

Universitat i Societat sorgeix del ferm compromís dels Ajuntaments per la formació al llarg de la vida amb el suport de la Universitat de València. Va dirigit especialment a alumnes dels municipis i els seus entorns i està destinat a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. S’implanta a través d’un itinerari multidisciplinari de 120 hores per curs acadèmic. Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s’imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.

 

Els objectius de Universitat i Societat són:

 • Sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, tot destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat.
 • Promoure la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones, i esforçar-se més per mobilitzar el potencial de les persones, fent possible que porten una formació adequada.
 • Estimular el debat i l’intercanvi d’informació per tal de desenvolupar l’aprenentatge mutu.
 • Promoure activitats que servisquen per a lluitar contra la discriminació; tot superant els estereotips relacionats amb l’edat, sexe, religió...

 

D’aquesta manera, el desenvolupament del programa Unisocietat en el nostre municipi representarà el ferm compromís de l'Ajuntament de Riba-roja per la formació al llarg de la vida, amb el suport de la Universitat de València.

 

El programa Unisocietat Riba-roja 2019 té les següents característiques:

 

Inscripció: Del 7 de juny fins el 20 de juliol de 2019 (Matrícula per rigorós ordre d’inscripció) o mentre hi hagen places disponibles.

Lloc: Escola d’Adults de Riba-roja (Carrer Sagunt 14) fins el 30 de setembre, a partir d’octubre a l’edifici La Botaia (Carrer Santander 1). El telèfon del centre és 962772645.

Horari d’informació: Dilluns i dijous de 17 a 20 hores i divendres de 10 a 13 hores.

Dates matrícula: per ordre d’inscripció o mentre hi hagen places

Inici primer curs: 1 octubre de 2019

Inici segon curs: 2 octubre de 2019

Seu: Saló actes Centre Social (dues entrades) C/ Miguel de Cervantes, s/n, o des de la passarel·la de l’Avinguda de la Pau.

Dies i hores classes: primer curs dimarts i segon dimecres, de 16 a 19’20 hs, amb una pausa per a café.

Calendari de classes: calendari escolar municipal.

Dies i hores conferències (en el mateix lloc): l’últim dijous de cada mes a partir de les 19 hs en el mateix lloc on es donen les classes.

Preu: 183 € que la Universitat carregarà en el seu compte en dos terminis, un abans i l’altre després de Nadal.

La documentació necessària per a la matrícula és:

 • Full d’inscripció.
 • Ordre de domiciliació.
 • Fotocòpia del DNI.
 • Una fotografia tamany carnet.

 

A continuació es poden descarregar més informació sobre el programa (preus, assignatures, etc...), així com la documentació necessària per a la inscripció. També disposen d’un model per a sol·licitar la baixa del programa.