Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja amplia la quantia del Col.le Xec amb ajudes de fins a 80 euros per escolar

(7)
Les famílies podran presentar la sol·licitud fins al pròxim 2 d'octubre

11 de setembre de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja ha obert el termini perquè les famílies sol·liciten les ajudes destinades al Col.le Xec, que enguany incrementa la seua quantia fins als 80 euros per escolar.  Com a novetat, en aquesta edició s'incorpora una línia d'ajudes destinades a finançar el material derivat de les activitats extraescolars.

Tots els escolars nascuts entre els anys 2005 i 2017 i que estiguen matriculats en Educació Infantil de segon cicle, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria o Formació Professional Bàsica empadronats en el municipi de Riba-roja de Túria es beneficiaran de les ajudes municipals per a la realització d'activitats formals i no formals.

S'estima que enguany reben l'ajuda al voltant de 2.500 escolars, per al que l'Ajuntament de Riba-roja destinarà una partida de 165.000 euros dels pressupostos municipals.

La regidor d'Educació, Záfira Pérez ha destacat “el compromís de l'Ajuntament amb les famílies que aquestes dates han de realitzar un desemborsament important, que a més enguany s'ha agreujat per la crisi del Covid, situació que tindrem en compte en la baremació de les ajudes”. L'edil ha afegit “amb la dualitat de les ajudes volem compensar la despesa que tenen les famílies en activitats no curriculars i que suposa un esforç important, especialment en material escolar, equipaments i qualsevol article relacionat amb la volta al col·le”.

Les famílies que sol·liciten aquesta ajuda podran acollir-se a les dues modalitats establides en les bases: 

Modalitat A) adquisició de material escolar necessari per al desenvolupament del currículum d'educació infantil, primària, secundària obligatòria i formació professional bàsica per alumnat.

Modalitat B) Adquisició de material, equipaments i accessoris necessaris per al desenvolupament d'activitats complementàries i extraescolars relacionades amb la promoció de la cultura, l'esport i/o l'oci socioeducatiu, així com el d'altres ensenyaments educatius reglats que realitzen els escolars del municipi de Riba-roja de Túria. En tots dos casos, els sol·licitants hauran de complir amb els requisits econòmics que s'estableixen en les bases. 

La quantia individual màxima de la subvenció per a cada modalitat serà de fins a 50 € per a l'ajuda destinada a l'adquisició de material escolar i fins a 50 € per a l'adquisició de material, equipaments i accessoris. No obstant això, en el cas de ser beneficiari de totes dues ajudes s'ha establit un límit de fins a 80 €.

Les ajudes podran sol·licitar-se fins al pròxim 2 d'octubre per la seu electrònica en https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania, a través de correu electrònic a registro@ribarroja.es o sol·licitant cita prèvia telefonant al 962 770 062 o en Registre General d'Entrada de l'Ajuntament al carrer Forn Vell, 8, de 9h a 14h, de dilluns a divendres.