Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ribajazz inundarà Riba-roja de bona música els dies 28, 29 i 30 de juliol

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, sota la direcció musical del reconegut pianista valencià, Ricardo Belda, ha organitzat l’I Festival de Jazz, Ribajazz que se celebrarà els pròxims dies 28, 29 i 30 de Julio en el Castell.

'EDUCACIÓ 13 de juliol de 2016


Una forta aposta musical que anirà acompanyada d’un seminari de jazz i música moderna que s’impartirà durant tres dies en el Conservatori Professional Municipal de Música, amb l’objectiu d’oferir una oportunitat d’aprenentatge en esta disciplina a músics de tots els punts de la província que desitgen assistir a estes classes impartides per un elenc de professors de reconegut prestigi en l’escena del jazz nacional.

L’I Ribajazz naix amb la vocació d’involucrar a tot el municipi en este  esdeveniment musical, i d’això s’encarregarà una banda de música Dixie, La Ribajazz Dixie Band, que recorrerà els carrers de Riba-roja  en una espècie de ¨cridᨠa disfrutar dels concerts nocturns, que tindran lloc en un dels principals enclavaments del patrimoni històric de Riba-roja de Túria, el Castell.

La programació del festival compta amb artistes valencians de prestigi, alguns d’ells, professors també del seminari que se celebrarà de forma paral·lela en les mateixes dates. Seran tres dies d’aprenentatge musical intensiu, una cita indispensable per als amants de la música, en la que els alumnes rebran classes d’instrument i de guerxo, i participaran de forma activa tocant en el concert final o col·laborant amb la Ribajazz Dixie Band. Tres jornades plenes de música i experiències inoblidables.

El dia 28 de Julio escoltarem la Big Band que dirigix Ricardo Belda, En Clau de Jazz, que comptarà per a l’ocasió amb la col·laboració especial de la cantant Arantxa Domínguez, el trompetista Manolo Díaz i el trombonista Toni Belenguer

En la nit del 29 de juliol, disfrutarem del guitarrista Joan Soler en un concert molt especial, dedicat als grans compositors que han escrit per a cine, com a H. Manciny o C. Chaplin.

El dia 30 podrem escoltar un concert dels alumnes que han assistit al seminari, i, a continuació, un altre dels professors del mateix: el pianista Ricardo Belda, el trompetista David Pastor, el baterista Felipe Cucciardi, el contrabaixista Luis Llario i la cantant Arantxa Domínguez.

Les classes del seminari s’impartiran en el Conservatori de Riba-roja de Túria, artífex també de l’I Ribajazz, en el que estaran involucrats els alumnes del mateix.

L’entrada als concerts serà de 6 euros. Més informació en www.ribajazz.es