Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Educació realitzarà una cessió d'ús per a l'obertura vespertina dels IES Pla de Nadal i Quint

L’Ajuntament reprén per segon any el projecte Obrim ports, Obrim els patis

'EDUCACIÓ' 6 de setembre de 2017


Els IES Pla de Nadal i el Quint s’uniran en breu al projecte Obrim ports, Obrim els patis que l’Ajuntament va posar en marxa el passat curs escolar.  Amb esta iniciativa l’executiu local va voler posar a disposició dels ciutadans les instal·lacions educatives fora de l’horari lectiu com nous espais d’oci i dotar així als barris de zones d’escampament i esportives complementàries als parcs.

Des del passat 4 de setembre els col·legis d’Infantil i Primària de Cervantes i Eres Altes obrin les seues portes de 18 a 20 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores.

L’Ajuntament ha sol·licitat ara a la direcció territorial d’Educació la cessió d’ús dels instituts, molt demanats per la gent jove una vegada finalitzat l’horari escolar. “Tenim un dèficit d’infraestructures en els barris i d’esta manera dotem d’espais d’oci, que fins a la data es trobaven tancats durant diverses hores al dia,  perquè xiquets i xiquetes puguen disfrutar-les, sota la supervisió de monitors”, assegura l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Este és un dels punts tractats en la reunió mantinguda esta setmana amb el director territorial d’Educació, Santiago Estanyen  a la que ha assistit acompanyat  del regidor d’Educació, Miquel Castillo i el coordinador de l’àrea, Mario Argente.

Un altre dels aspectes abordats en la reunió va ser la coberta del CEIP Camp de Túria, el projecte de la qual serà remés en breu per part de l’Ajuntament a la unitat tècnica de la direcció general d’Educació per a la seua autorització i a la resta de departaments competents. Està previst que a inicis d’octubre comencen les obres i al gener de 2018 els alumnes i les alumnes puguen disfrutar de la nova instal·lació. “ Ja disposem del projecte definitiu per part de l’enginyeria i esperem que complisca les expectatives de la comunitat educativa i solucione la problemàtica del sombraje del pati escolar. No obstant fins mitjan d’octubre l’Ajuntament instal·larà novament la carpa provisional per a evitar l’exposició al sol dels escolars”, matisa Miquel Castillo, regidor d’Educació.

La reforma dels banys del Col·legi Mes d’Escote per part de la Conselleria d’Educació, el procediment que s’ha de seguir amb el material educatiu trobat en el magatzem municipal i l’extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes, d’acord amb la moció de Ciutadans que va ser  presentada en el ple el 7 de setembre de 2016 i aprovada per unanimitat per tots els grups polítics, van ser altres punts de l’agenda del dia.