Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Centre de Salut de Riba-roja celebra II Setmana de la Salut fins a divendres que ve

Demà es realitzarà una caminada per la via Saludable de Riba-roja a les 8:30

11 de maig de 2017


Fins al pròxim 12 de maig, Riba-roja de Túria celebra la II Setmana de la Salut organitzada pel Centre de Salut de la població i l’Hospital de Manises

Durant estos dies la teua salut és la protagonista, per això podràs accedir a múltiples servicis i activitats gratuïtes en diferents punts de la població: conferències, revisions, caminades saludables i molt més. Una setmana perquè et cuides i et cuiden que va començar en la Fira del Comerç este passat cap de setmana.

El Departament de Salut de Manises en col·laboració amb l’Ajuntament de Riba-roja organitza esta setmana de la salut pensada per a fer que tots estiguem un poc més sans. Per a aconseguir-ho s’han organitzat diferents activitats en múltiples punts de la localitat.

La major part d’activitats són obertes al públic, així que només has d’acudir al punt de celebració i participar. Només la caminada saludable del divendres requerix inscripció prèvia per a garantir el teu kit de caminant saludable amb desdejuni saludable inclòs.  

Hui dijous 11 de maig a les 18:00 hores en el Centre Social s’oferirà la conferència de Salut ‘Càncer i Dona: El virus del papil·loma i les lesions premalignes en el coll de l’úter, vagina, vulva i any’, a càrrec de la ginecòloga de l’Hospital de Manises, Teresa Lozoya

El divendres 12 a les 8:30 hores, Caminada per la Via Saludable de Riba-roja i a les 9:30, desdejuni saludable per a tots els participants en la caminada.

Inscripcions;  en el mostrador del Centre de Salut o a través d’inscripciones@hospitalmanises.com