Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El govern municipal inicia una ronda de trobades ciutadanes per a escoltar les propostes i suggeriments dels veïns de Riba-roja

‘Govern de barri, govern obert’ recorrerà en les pròximes setmanes els principals barris i urbanitzacions.

15 de febrer de 2017

L’equip de govern va celebrar ahir en la Falla ‘La Pau’ la primera de les trobades ciutadanes que té previst realitzar durant les pròximes setmanes i que recorrerà els principals barris i urbanitzacions del municipi.

En la reunió amb els veïns de la zona van participar la tinent alcalde i regidor d’Urbanisme, Teresa Pozuelo, i els portaveus de Compromís i Esquerra Unida, Rafa Folgado i Rafa Gómez, els que van destacar la necessitat d’enteniment dels tres partits que formen el tripartit i les ganes de consolidar-se i ‘continuar treballant conjuntament com l’alternativa que treballa per millorar les condicions de vida de les persones’.

‘Govern de barri, govern obert’, és una iniciativa amb què l’equip de govern pretén prendre el pols als ciutadans i escoltar les seues inquietuds, suggeriments i preocupacions, a fi de millorar la gestió municipal, alhora que informar de l’estat d’execució de les actuacions que més els afecten els seus barris.

La tinent alcalde va realitzar un repàs per les principals accions urbanístiques amb major afectació a la zona de l’Avinguda de la Pau, Carretera Vilamarxant i Barri de la Colònia, en el que va anunciar una futura intervenció en enllumenat durant 2017, concretament en els carrers Verge de Begonya i Verge dels Desemparats.

Les millores en l’accessibilitat, les noves zones Guau, la neteja de barrancs, la nova pista de skate, els nous projectes en la Casa de la Dóna o les dos pròximes fases de l’Edifici de la Botaia, que possibilitarà en 2017 comptar amb una nova biblioteca i les instal·lacions de l’Escola d’Adults, van ser alguns dels temes tractats.

Per la seua banda, els veïns van formular diferents preguntes i suggeriments, algunes de les quals van ser contestades i altres van quedar anotades per a ser estudiades.

La pròxima trobada de ‘Govern de barri, govern obert’ serà el dimarts 21 de febrer en la Falla ‘El Túria’ a les 20.00 hores.