Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El procés d'escolarització per al curs 2020-2021 es realitzarà de manera electrònica

L'Ajuntament informarà en breu del calendari per a la presentació de sol·licituds.

'EDUCACIO' 23 d'abril de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria informarà en els pròxims dies del procés d'escolarització per a tots els alumnes i alumnes nascuts en 2017, segons el Decret llei 2/2020 de 3 d'abril.

El tràmit es realitzarà aquest any de manera telemàtica, a fi de complir amb les mesures de confinament adoptades pel govern i evitar l'assistència presencial en les dependències municipals.

Per això, la Generalitat Valenciana ha establit una sèrie de mesures extraordinàries i específiques del procediment d'admissió d'alumnat i inici del curs 2020-2021, a fi de facilitar els tràmits a les famílies.

En aquesta línia, l'administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics i en el moment de formular la sol·licitud no es requerirà l'aportació de la documentació acreditativa de les circumstàncies declarades. Cada persona sol·licitant presentarà una única sol·licitud que contindrà una declaració responsable de cadascuna de les circumstàncies requerides per a l'admissió.

Per a realitzar aquest tràmit serà imprescindible utilitzar un sistema de verificació de la identitat com a Certificat, PIN Clau, DNI+IDESP o NIE IXESP. No obstant això, el consistori recomana a les famílies afectades l'ús del DNI +IDESP, per a qui no dispose de Cl@ve o Certificat. En el document adjunt es troba l'explicació de en que consistix este sistema d'identificació.

L'Ajuntament publicarà en breu el calendari d'actuacions de la Generalitat Valenciana per a la campanya d'enguany i informarà puntualment els centres educatius de la tramitació.

Així mateix posarà a la disposició de les famílies el correu electrònic educacio@ribarroja.es i el telèfon d'atenció telefònica 96 277 00 62