Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els 32 jóvens de la Dipu Et Beca i Riba-roja Et beca han iniciat hui les seues pràctiques formatives

Realitzaran 20 hores setmanals amb una retribució de 500 euros mensuals

'JOVENTUT' 3 de juliol de 2017


L’Ajuntament ha rebut este matí als 32 estudiants en pràctiques que durant els mesos de juliol i agost ampliaran els seus coneixements en els diferents departaments municipals.  Es tracta d’estudiants universitaris, de Cicles Formatius de Grau Mitjà o de superior, que faran 20 hores setmanals amb una retribució de 500 euros mensuals.


El programa de la Diputació Provincial de València “La Dipu et beca", permetrà que un total de 19 jóvens tinguen oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits en els seus diferents plans d’estudi.  Els estudiants aniran destinats a les àrees de Biblioteca, Comunicació, Esports, Educació, Electricitat i Manteniment, Informàtica, Recursos Humans, Servicis Socials, Turisme, Joventut i Urbanisme.

Enguany, l’Ajuntament també ha llançat amb fons propis el programa ‘Riba-roja Et Beca’ que ha possibilitat la incorporació d’altres 13 jóvens en diferents àrees. Esta número s’incrementarà en altres onze més el pròxim mes de setembre per a un període d’un any.

Així mateix a través del programa del Servef, Avalem Joves, altres 40 jóvens, menors de 29 anys, començaran a treballar en breu en diferents servicis municipals per a un període que oscil·larà entre 9 i 12 mesos.

“Hem volgut donar un impuls als jóvens tant des de la part formativa com des de la contractació”, ha assegurat l’alcalde Robert Raga qui s’ha dirigit este matí als jóvens moments abans d’incorporar-se als respectius departaments ‘des de l’Administració estem obligats a ajudar-vos a trobar treball. Els jóvens sou el col·lectiu que més ens preocupeu. Esta és la vostra casa. Nosaltres som únicament gestors. Esteu ací per a aprendre i esperem que tragueu el màxim profit”.

La regidora de Joventut, Lola Verdeguer, junt amb la resta de regidors de l’equip de Govern, els ha donat la benvinguda i els ha animat “a compartir qualsevol dubte o problema que podeu tindre durant les pràctiques. Els nostres despatxos estan oberts per a tots vosaltres”.

Finalitzat l’acte de benvinguda, els estudiants han posat a les portes del consistori per a realitzar la tradicional foto de grup