Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els 90 nous beneficiaris de les targetes anuals d'FGV les rebran en el seu domicili per a evitar desplaçaments

L'Ajuntament de Riba-roja evitarà així aglomeracions innecessàries en l'oficina municipal.

'TRANSPORT' 8 de maig de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria facilitarà la retirada de les targetes anuals d'FGV entregant-les als beneficiaris en el seu domicili a partir del pròxim 12 de maig. Empleats municipals seran els encarregats d'entregar les targetes als 90 nous bonificats d'enguany, a fi d'evitar desplaçaments i aglomeracions en l'oficina municipal i oferir així un servei responsable de qualitat i proximitat al ciutadà.

Aquestes targetes entraran en vigor el pròxim 15 de maig i permeten al titular de la mateixa viatjar per totes le linies de la xarxa d'FGV (zones A-B-C-D) i tramvia de dilluns a diumenge des del 15 de maig del 2020 fins al 15 de maig del 2020.

Paral·lelament les 201 renovacions es reactivaran automàticament a aquells usuaris/as que van sol·licitar la renovació en el seu moment, sense la necessitat de realitzar cap tràmit.

Un total de 291 veïns i veïnes de Riba-roja, pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un 65% o superior, es beneficiaran aquest any d'aquesta iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Riba-roja i Ferrocarrils de la Generalitat.

“Coneixedors de l'actual situació que vivim, i sense voler privar de l'ús del transport públic a qui necessite utilitzar-lo, creiem necessària aquesta mesura que evitarà desplaçaments innecessaris a les instal·lacions municipals per a la retirada de la targeta, especialment per als col·lectius beneficiaris, que a més són considerats de risc”, assegura el regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez.