Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els alumnes del Curs Municipal de Soldadura reben formació especialitzada en una empresa puntera dEl Oliveral

Les deu persones desempleades rebran l’acreditació corresponent com a soldadors professionals

'FOMENT ECONÓMIC,OCUPACIÓ I FORMACIÓ' 25 de maig de 2017


L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor de Foment Econòmic, Rafa Folgado van visitar esta setmana les instal·lacions de l’empresa Soldaval on una desena d’alumnes reben formació especialitzada des del passat 9 de maig.

Els alumnes assistixen al Curs de Soldadura organitzat per l’Agència de Desenrotllament Local amb fons municipals, a través del qual rebran fins al pròxim 13 de juny 150 hores de formació teoricopràctica en les aules homologades que disposa l’empresa en el polígon industrial L’Oliveral.

‘A través d’este tipus de cursos aconseguim que les persones desempleades es formen en una professió de futur, amb una gran eixida laboral i puguen inserir-se en l’empresa privada’, va assegurar el regidor de Foment Econòmic, Rafa Folgado.

Per a l’alcalde de Riba-Roja, Roberto Raga, la major satisfacció és que ‘empreses punteres en el sector de la soldadura professional com en este cas Soldaval, creada en el nostre municipi, done l’oportunitat de formar-se i emprar-se a jóvens de Riba-roja’.

Una vegada finalitzat el curs, els alumnes hauran de passar un examen per a obtindre la certificació que els acredite com a soldadors professionals i els permeta accedir amb garanties al mercat laboral.