Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Empresaris de tota la Comunitat Valenciana assisteixen en Riba-Roja a la junta directiva de Fepeval

La secretària autonòmica d'Ocupació, Blanca Marín va destacar la importància de la Llei d'Àrees Industrials per guanyar en competitivitat

31 d'octubre de 2017


Representants de mig centenar d'associacions empresarials de la Comunitat Valenciana van assistir a la Sala Noble de l'Espai d'Art Contemporani Es Castell, a la junta directiva de Fepeval, organitzada per l'Associació d'Empresaris de la Reva, Riba-3 i PLV en col·laboració amb l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

L'acte obertura va comptar amb la participació del president de Fepeval i Asivalco, Santiago Salvador, la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, el director general d'Indústria, Diego Maciá, la directora general de l'EIGE, Helena Beunza i l'alcalde de Riba-vermella, Robert Raga.

Raga va agrair públicament a Fepeval l'elecció de Riba-vermella per a la celebració de la trobada de la Federació, que aglutina a més de 6.000 empreses agrupades en 31 entitats federades de la Comunitat Valenciana.

Durant la seva intervenció, l'alcalde va destacar la gran aposta de l'Administració i de les associacions empresarials per cuidar les àrees industrials. En aquest sentit i en referència a la Llei de Gestió, Modernització i Promoció d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, va remarcar la importància d'aplicar una norma que certifiqui el nivell de qualitat del sòl i incentivi a les parts a col·laborar de manera coordinada en la millora de les infraestructures i serveis que promoguin la inversió pública i privada.

Des dels ajuntaments- va dir- estem realitzant un esforç per millorar aspectes tan necessaris com els accessos, les telecomunicacions, a través de la fibra òptica, el manteniment de vials, l'enllumenat públic, la seguretat, els aparcaments o la conservació de zones verdes.

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Blanca Marín va destacar el paper i l'obstinació de Fepeval en el desenvolupament de la Llei d'Àrees Industrials, que està pendent de la seva tramitació en les Corts. Blanca Marín va afirmar aquesta norma millorarà els espais industrials i la competitivitat en les empreses. Estem en el punt de mira de la resta de comunitats autònomes, va destacar.

Marín va reconèixer l'aposta de la llei i la resta de mesures per la indústria, que ha de sustentar-se sobre la innovació i la internacionalització, per guanyar en competitivitat

La titular d'Economia va concloure és necessari generar un entorn d'estabilitat des del Govern i va puntualitzar la indústria està afavorint que en 2016 hàgim estat líders en exportacions i que es creuen 1 de cada 2 ocupacions.