Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El CD Metaesport aconsegueix el bronze nacional en el XV Campionat d'España Trail running

'ESPORTS' 7 de maig de 2019

El Club Esportiu Metaesport de Riba-roja de Túria escriu un dels capítols més brillants de la seua història. A punt de complir-se dos anys de la seua primera aparició en un podium nacional per equips es torna a alçar després d'aconseguir la medalla de bronze per equips en el circuit España Carreres de Muntanya-Trail Running disputat aquest diumenge a la Todolella, Castelló.

Edison Stiben va ser el primer atleta a travessar la línia de meta amb un temps de 01.07:19. Una carrera en la qual va ser de menys a més guanyant quatre posicions en els instants finals. Com a segon atleta i en el top 20 nacional ens trobem a Carlos Vidal amb un temps de 01.10:22, Amb una diferència de 30 segons, li seguia el seu company Diego Polo ocupant la posició 22 i tancant, així, la llista d'atletes que puntuarien per a aconseguir el tercer lloc.

Amb tan sols 20 anys, Jaume Albarañez va entrar just darrere de Diego en 23 posició, 4t de la seua categoria. Per la seua banda, en 35 posició arribava Alfonso De la Torre aconseguint el top 5 nacional en la categoria M-35 amb un temps de 01.14:18. El sisé integrant de l'equip amb un temps de 01.19:29 va ser Jose Antonio Bigorra Soriano, 45 de la general i 6é en la categoria M-40. Tant Alfonso com Bigorra van exercir en aquesta expedició de vertaders mestres, mentre els nostres debutants eren tot sentits. Tancant l'equip va arribar Josep Llanes en la posició 58 de la general i 6é atleta sub-23. L'atleta més jove de l'equip arribava molt minvat físicament per un procés gripal que ha arrossegat durant tota aquesta setmana. Ferrán, qui tal vegada va fer una eixida molt fulgurant, va optar per no entrar en meta en veure que tenia als seus companys per davant i que muscularment no anava bé.

Paral·lelament, la novena representant del CD Metaesport, Vanessa Romero, es va proclamar campiona d'Espanya Sub 23 amb una superba actuació quedant en 13 posició amb un temps de 01.28:06. Vanessa va optar per eixir de menys a més perquè les forces no decaigueren en cap moment de la prova, donada la seua escassa experiència en aquest escenari. Per la seua banda, la tercera d'Espanya absoluta, Júlia Font, es va fer amb la medalla de bronze competint fins a l'últim sospir per la plata. La jove atleta va estar en segon posició durant gran part de la prova fins als últims metres on, finalment, Raquel Gómez, la va relegar a la 3a posició.

Referent al Campionat d'Espanya universitari, David Gómez va aconseguir la 12a posició en els 10.000 metres amb un temps de 32’41” millorant la seua posició en el sintètic. Encara que lluny de la seua marca personal en ruta (31’58”) el jove atleta es troba satisfet per anar agafant el pols a la pista.

Per a acabar el repàs a les competicions federades, destacar la representació en el provincial de clubs de 3 de les nostres metaespartanas. En primer lloc, Melisa Gali va obtindre una victòria en els 1500 metres amb 04.51.82, mentre que Elena Ramos (Atletisme Silla) va córrer en 05.07.45, millorant l'inici de la seua temporada indor. Finalment, Alexa Giménez (Atletisme Xativa) va véncer en els 3000 obstacles amb 12.09.68 en una carrera en solitari de principi a fi i amb l'únic objectiu treballar bé els passos de la ria.

Finalment, de l'àmbit de les carreres populars ens arriba informació de l'incombustible Borja Añón qui en la Volta a Peu de L'Alcudia va finalitzar en 2a posició, mantenint la lluita pel llocs de privilegi en Circuit Caixa Popular Ribera Xúquer.