Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Ribarroja CF incorpora equips de futbol femení al seu club

Les jugadores locals competiran en segona regional.

'ESPORTS' 31 d'agost de 2017

El Ribarroja CF ha incorporat al seu club equips compostos enterament per dones. El director del club, Juan Carlos Morón, ha definit esta iniciativa com “un projecte estrela” i també com un repte “per l’esforç que ha comportat fer-ho realitat”, matisa.

Des del club es va realitzar una campanya de comunicació, dirigida sobretot a les xarxes socials i als col·legis, perquè totes les xiques que volgueren jugar en un equip de futbol tingueren també l’oportunitat de fer-ho. La resposta per la seua banda va ser molt positiva, i a causa d’este èxit realitzaran una jornada de portes obertes perquè totes les interessades que no s’han inscrit ja s’apunten a l’equip.

Actualment hi ha dos modalitats dins d’este esport en el municipi. D’una banda, Benjamín-Aleví, que comprén les xiques d’entre 8 i 12 anys. Per l’altre, les majors de 16 anys que pertanyen a l’equip Amateur.

Ambdós equips compten amb una coordinadora, Eugenia Soto, amb molta experiència en el futbol femení i que és també coordinadora de F-11 (masculí). El seu entrenador, Sergio Cantero, també habituat a esta modalitat ja que va ser entrenador de futbol 8 en la Unió Femenina Manises durant dos temporades i va pertànyer al cos tècnic de l’Amateur Femení.

Estan formats per xiques de Riba-roja, però també de pobles de la comarca. Ara moltes de les què van haver de buscar-se altres equips fora per a poder jugar poden fer-ho finalment en el seu municipi.

“És un projecte molt important. Va començar en els inicis de la temporada passada amb la idea d’estructurar-ho tot. Al principi es va pensar només a formar un equip amateur femení, que és a partir de 16. Es va formar, es va entrenar i es van fer partits amistosos i van jugar un torneig” explica Juan Carlos Morón. No obstant això, després de la campanya les ganes de les xiques més jóvens per formar el seu propi equip també es va materialitzar i es va formar el Benjamín-Aleví, deixant al Riba-roja CF amb dos modalitats diferents que comprenen un gran rang d’edat.