Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La carrera d'Escoles de Ciclisme va comptar amb prop de 200 participants en 8 categories

Els corredors locals Sara Calatrava i Rubén Benavent van aconseguir alçar-se amb la victòria en les seues respectives categories.

'ESPORTS' 21 d'agost de 2018

La regidoria d’Esports de Riba-roja de Túria junt amb el Club Biking Túria van organitzar dimecres passat 15 d’agost la segona edició de la Carrera d'Escoles de Ciclisme, en la que van participar prop de 200 xiquets i xiquetes repartits en 8 categories segons la seua edat.

La carrera va estar organitzada al voltant d’un circuit urbà format pels carrers adjacents de la piscina coberta i el poliesportiu municipal, concretament els carrers Rosalia de Castro, l’Avinguda Pacadar i l’Avinguda Poliesportiu.

En la categoria Promesa de Primer Any es va efectuar una volta sencera al circuit, sent els guanyadors, África Pardo en la categoria femenina i Rubén Guijarro en la masculina. En Promesa de segon any també es va realitzar una volta al circuit, alçant-se la corredora local Sara Calatrava amb la victòria en la categoria femenina i Carlos Pérez en la masculina.

El també corredor local Rubén Benavent va ser el guanyador de la prova en la seua categoria, Principiants de Primer Any, que implica ja dos voltes al circuit, mentres que Carla Bañuls va ser la guanyadora. Quant a les 3 voltes al circuit que suposa el recorregut dels Principiants de Segon Any, Lucía Grau i Adam Gascón van ser els que es van apoderar de les primeres posicions de les seues respectives categories.

Quant a la categoria d’Alevins, els de Primer Any van córrer durant 6 Voltes fins que Aroa Rodríguez i Eric Igual van creuar la meta en primera posició, mentres que en els de segon any va ser Antonio Ramírez el que es va portar el gat a l’aigua després de les corresponents 8 voltes al circuit (en esta categoria no va haver-hi competició femenina).

Finalment, en la categoria d’Infantils, els corredors que després de 12 voltes van aconseguir la victòria en Primer Any van ser Lluna Hervás i Jordi Fournies, i en segon any i després de 20 voltes, Sàmara Martínez i Abel Rosado.

Altres corredors locals que van participar en alguna de les categories van ser Asier Rodríguez, David Calatrava i Sara Sanjuán, que va aconseguir la segona posició en la categoria Infantil de segon any.