Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament habilita una nova zona per a la pràctica esportiva

Es tracta d’un espai equipat amb elements que permeten treballar el condicionament físic general.

'ESPORTS' 7 de desembre de 2016

La regidoria d’Esports ha condicionat una nova zona per a la pràctica esportiva junt al poliesportiu municipal, davant de l’IES Pla de Nadal, dirigida a tots els públics.

Es tracta d’una zona a què acudixen nombrosos ciutadans a practicar esport, ja siga caminant o amb bicicleta,  no sols per la seua proximitat a l’enclavament natural de Porxinos i Les Rodanes sinó per ser un dels extrems del carril-bicil que travessa tot el municipi.

La nova zona esportiva està dotada amb un total de nou elements i la seua combinació permet treballar el condicionament físic general, des de la flexibilitat i l’agilitat fins a la força i la resistència.

´Hem dissenyat este espai pensant en tots els col·lectius, que vullguen complementar la pràctica de qualsevol esport amb el condicionament físic en estos aparells, instal·lats a l’aire lliure i en un lloc idoni’, assegura la regidora d’Esports, Lola Verdeguer.

Este tipus de parcs denominats ‘biosaludables’ han proliferat en els últims anys i encara que està indicats per a totes les edats són especialment recomanables per a majors de 60 anys, ‘creguem que les persones majors poden ser uns bons beneficiaris d’este tipus d’instal·lacions perquè els permeten millorar la mobilitat, augmentar la flexibilidad i tonificar la musculació de tot el cos’ matisa Lola Verdeguer.

L’Ajuntament té previst instal·lar este tipus de parcs biosaludables en altres zones del municipi.