Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'ajuntament rep a l'equip de futbol del projecte europeu ProSoc Tour

'ESPORTS' 13 d'abril de 2016


38 jóvens jugadors de diversos punts d’Europa, especialment d’Alemanya, acompanyats dels seus entrenadors disfruten esta setmana d’uns dies de convivència esportiva a Riba-roja. Des de dilluns passat, els jugadors estan disputant trobades esportives amb equips valencians i han pogut conéixer més de prop el nostre entorn.

Este matí, la Tourist Info els ha organitzat una visita guiada pel casc històric de Riba-roja, en la que han tingut l’oportunitat de conéixer el Castell, la Cisterna i el Pont Vell en l’entorn del Parc Natural del Túria.

Després de la visita, l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, acompanyat d’alguns regidors de l’equip de govern, han rebut els integrants de l’equip en el saló de plens. Durant la recepció, l’alcalde els ha agraït la seua visita i els ha desitjat una bona estada en el nostre poble.

Els xavals han aprofitat per a conéixer més de prop  ‘l’engranatge’ de l’Ajuntament i no han tingut inconvenients a fer-li algunes preguntes a l’alcalde, qui ha aprofitat per a explicar-los algunes singularitats del nostre municipi.

Els jugadors seguiran demà el seu ‘periple’ per la nostra terra amb una visita a la ciutat de València i el divendres, després dels partits que jugaran contra el Ribarroja CF, podran degustar la nostra gastronomia amb una paella en el Club i disfrutar de l’art flamenc dels ballarins de la companyia Terra.