Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde de Riba-roja de Túria rep en el Castell a l'equip femení alemany de ProSoc Tour

'ESPORTS' 4 d'abril de 2017


Per segon any consecutiu, l’equip OPD Europe ProSoc Academy Tour, està disfrutant d’una setmana de convivència junt amb el Riba-roja CF. Enguany, ens visita el grup format per les més de 25 xiques de l’equip femení de la base militar d’Alemanya, que  van arribar el diumenge junt amb els seus entrenadors i coordinadors per a intercanviar experiències tant esportives com gastronòmiques i turístiques.

Durant tota la setmana estaran disputant trobades esportives amb equips valencians com el Riba-roja CF, F.C. Llevant, Manises C.F, Mislata C.F, i coneixeran llocs emblemàtics de la ciutat de València com Mestalla, l’Oceanogràfic, així com el nostre entorn i gastronomia.

Este matí, la Tourist Info de Riba-roja els ha realitzat una visita guiada pel nucli antic, en la que han tingut l’oportunitat de conéixer edificis tan emblemàtics com el Castillo, el museu MuPla o la Cisterna.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i la regidor d’Esports, Lola Verdeguer han rebut a tot l’equip en el Castillo i han agraït l’organització este tipus d’intercanvis esportius tant al club de Riba-roja com al club alemany. Finalment, Raga, els ha fet entrega d’un detall de l’oficina de turisme i d’una bossa amb el producte típic de la nostra terra, la taronja.