Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Les judokes de Riba-roja, Naia Pregonas i Lucía Medina, en el Campionat d'Espanya de Judo.

Les dos jóvens van competir amb la selecció valenciana a Madrid

'ESPORTS' 12 de maig de 2016


El  Palau d’Esports de Madrid va acollir este diumenge 8 de maig, el Campionat d’Espanya Escolar de Judo, on es van donar cita els millors judokes de tot el territori nacional representant a les seues distintes autonomies.

Les dos representants de Judokan Riba-roja, Lucía Medina i Naia Pregonas, es van desplaçar fins a la capital d’Espanya per a formar part de la selecció valenciana que participaria en la gran cita del judo nacional en categoria infantil.

En menys de 57kg Lucía va cometre un error en el seu primer combat i va perdre enfront de la catalana Hidalgo. Lucía no va tindre opció de repesca i va haver de conformar-se amb un únic combat. No obstant això, la temporada de la jove judoka ha sigut impressionant i més, tenint en compte que es tracta del seu primer any d’infantil.

En menys de 44 kg, Naia va perdre el seu primer combat enfront de la madrilenya Gómez, que es va proclamar subcampiona d’Espanya. En el combat de repesca, Naia va véncer en el primer combat a la castellà manxega Arnedo, en el segon combat de repesca a la canària Delgado, i en la final de repesca a la basca Bazán.

Només quedava enfrontar-se a la catalana Jardo en el combat decisiu per la medalla de bronze. Un combat  molt igualat que Naia va començar perdent, va aconseguir remuntar fins a posar-se per davant i va acabar en taules al final del temps reglamentari.

Finalment, en la tècnica d’or, la catalana es va alçar amb el triomf i va deixar a la de Riba-roja amb la sensació d’haver estat molt prop de pujar-se al podium. Igual que Lucía,  Naia ha realitzat una bona temporada i un fabulós Campionat d’Espanya