Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria acull la 2a edició del Torneig solidari 'Col·laboraEnFemeni'

El Riba-roja C.F femení participarà en categoria Futbol 8 benjamí-aleví.

'ESPORTS I FOMENT DE LA IGUALTAT I DONA' 11 d'abril de 2018

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, en col·laboració amb l’associació “Por Ti Mujer” organitza la 2a edició del Torneig solidari “Col·laboraEnFemeni” que es disputarà este diumenge, 15 d’abril, en l’Estadi Municipal Roberto Gil a favor d’esta associació i amb l’objectiu primordial d’acabar amb les discriminacions i lluitar per la igualtat dels drets de les dones.

“Por Ti Mujer” és una associació amb seu a València que a través de les seues accions contribuïx a la lluita contra la violència de gènere, l’apoderament de les dones, al ple exercici dels seus drets i a l’èxit de l’equitat de genere arribant així a la justícia social. És per això que l’Ajuntament del municipi pretén unir-se a esta causa organitzat este tipus d’esdeveniments.

“Un dels motius principals pel qual s’ha dut a terme este torneig és per a impulsar, a través de les regidories d’Esports i Dona el futbol femení a fi que deixe de ser un esport minoritari i la presència femenina en la pràctica de qualsevol esport siga molt més inclusiva.” ha expressat el secretari de Riba-roja CF, Roberto Morón.

Esta segona edició comptarà amb la participació de 10 equips femenins entre els que es troben: Riba-roja C.F, Mislata C.F; Unió Femenina Manises, C.F. Miramar i C.F.F. Maritim. Així mateix, per a esta edició també participaran equips de fora de la província com és el cas de C.D. Sport Base Ontinyent, a més de València Fèmines i Llevant, els quals portaran dos equips cada un. Aproximadament 140 jugadores junt amb l’acompanyament de 20 entrenadoras constituiran el comput total dels equips.

El Riba-roja CF femení és un equip format per 13 jugadores bolcades i implicades pel seu treball. Este club femení es va posar en marxa esta temporada amb el primer equip Femení Amateur i per a esta segona edició, el club de Riba-roja jugarà en categoria Futbol 8 benjamí-aleví.

El torneig donarà començament a les 09:00 hores fins a les 19:30 de la vesprada aproximadament. Al llarg del matí, hi haurà una primera fase on jugaran els deu equips presents i ja a la vesprada únicament participaran els sis equips classificats després de la primera eliminatòria.

Esta segona edició també tindrà un tint solidari. A part de les polseres i els diferents roll up amb informació sobre l’associació “Por Ti Mujer”, enguany es realitzarà  una rifa amb un regal perquè la gent s’anime a participar i s’implique en la lluita per la igualtat de la dona. Tots els diners arreplegat a través de la rifa seran destinat a esta mateixa associació.

“És innegable que el futbol femení ha evolucionat molt i ha aconseguit una major visibilitat en comparació amb anys arrere. No obstant això, les diferències continuen sent abismals i encara queda molt camí per recórrer. A través d’accions com esta, pretenem conscienciar i mobilitzar els veïns del municipi contra esta xacra social, alhora que s’impulsa l’esport femení” ha explicat la regidora d’Esports i Foment de la Igualtat i la Dona, Lola Verdeguer.