Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja mostrarà la seua cara més solidària en el torneig 'INCLOU-T'

(1)
L'esdeveniment es disputarà aquest diumenge 12 de maig en l'Estadi Municipal Roberto Gil a partir de les 09.30 hores.

'INCLUSIÓ I DRETS SOCIALS, FOMENT DE LA IGUALTAT I ESPORTS' 8 de maig de 2019

Després de l'èxit de les passades edicions, la regidoria d'Inclusió i Drets Socials, Dona i Foment de la Igualtat i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, en col·laboració amb Riba-roja de Túria C.F i Riba-Actua torna a posar en marxa per segon any consecutiu el torneig Solidari de futbol  “INCLOU-T” que es disputarà aquest diumenge 12 de maig des de les 09.30 fins a les 14.00 hores en l'Estadi Municipal Roberto Gil. Un esdeveniment solidari i inclusiu destinat a les persones amb diversitat funcional del municipi que se centra en la importància de trencar barreres, promoure la integració social d'aquest col·lectiu i enfortir la inclusió social a través de la pràctica d'aquesta esportiva.

“Amb la posada en marxa d'aquest tipus de tornejos volem potenciar i fer veure que és possible compartir activitats en les quals estiguen involucrats esportistes amb algun tipus de discapacitat. El que es pretén amb aquest esdeveniment és que la gent gaudisca jugant al futbol independentment del seu nivell de capacitat”, ha expressat la regidora d'Igualtat i Esport Lola Verdeguer.

En aquesta segona edició participaran equips pertanyents a diferents municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells: Ribarroja CF, esglai de Xátiva, CD Acero, FC Benaguasil, AUC Catarroja i Espurna Daimus.

“INCLOU-T” anirà en benefici de l'Associació per a la Rehabilitació i Inserció de la Diversitat Funcional (ARIDIF), la qual sortejarà un regal per a col·laborar per la causa. Una entitat que va nàixer  fa dos anys en Riba-roja i que té com a objectiu afavorir la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, promoure la seua participació i autonomia, així com la seua plena integració en el conjunt de la societat.

En el seu compromís amb la igualtat, l'amistat, el respecte i el treball en equip aquest  torneig permetrà als participants comprovar les moltes capacitats que tenen, perquè no hi ha res com juntar esforços i que la superació dels límits i la companyonia s'imposen a totes les barreres.