Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Excel·lent participació dels clubs CD Metaesport i CA Ribapeu en la 38º edició de la Marató de València

La majoria dels atletes van creuar la línia de meta per baix de les tres hores.

'ESPORTS' 7 de Decembre de 2018

Més de 50.000 persones, acompanyants i corredors van inundar la ciutat de València el passat cap de setmana amb motiu de la 38a edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la 8a edició del 10K, organitzada per la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València. Un total de 22.000 atletes del món del running, tant nacionals com a internacionals es van inscriure en la Marató València 2018. D'entre els seus participants, van destacar quatre corredors locals del CD Metaesport amb un mateix objectiu comú: finalitzar la prova per baix de les tres hores.

 

El primer dels nostres corredors locals a creuar la linea de meta va ser Javier Ortiz qui, després d'eixir d'una lesió, va aconseguir un registre de 2 hores 36 minuts millorant la seua anterior prestació. Després d'ell i amb un temps rècord respecte a la passada edició, va entrar Toni Montoya amb un tempos de 2:38:14 rebaixant en més de 5 minuts el seu crono del passat any. A causa de la seua recent paternitat, Iván Vázquez va haver de conformar-se amb una marca de 2 hores i 44 minuts. Finalment, l'últim corredor local d'este equip, però amb més mèrit, va ser el debutant Andrés Cervera qui només li va sobrar un segon per a baixar de les 3 hores en temps real.

 

En paraules del director tècnic del club Metaesport, Toni Montoya: "No recorde un any en el qual quatre corredors de Riba-roja de Túria hagen aconseguit baixar el temps de les tres hores, quan a més, tres de nosaltres hem estat per baix de les 2 hores i 45 minuts".

 

Tot açò juntament amb les excel·lents actuacions de Diego Polo (2h 25min 45seg) i José Peiró (2h 37min 21seg) entre altres, han contribuït al fet que el CD Metaesport haja aconseguit el subcampionat per equips amb un registre de 7 hores 39 minuts 45 segons.

 

El pròxim objectiu del club, es trasllada a terres murcianes, concretament a la localitat de Ceheguin, on este dissabte 8 de desembre es disputarà el V Campionat d'Espanya de Trail Running Absolut i Màster, conjuntament amb una de les proves més prestigioses del calendari nacional, el IX Falco Trail. Una cita ineludible que comptarà amb la presència y participació del nostre corredor local, José Antonio Bigorra.

 

11 corredors del Club Atletisme Riba-roja Ribapeu es van calçar les sabatilles per a córrer la marató de València i el 10k. Tots els que van afrontar la prova, indistintament la distància, van ser finishers, la nostra millor marca en marató va ser Daniel García amb un temps de 3:00:20 i en 10k Miguel Mañez amb 51:43.

 

Destacar també a la gran part del Club Ribapeu que es va desplaçar a València a animar als corredors, espentant en cada km als valents que es van atrevir a córrer la prova.