Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja va exaltar les seues Falleres Majors per a 2017

La Fallera Major de València, Raquel Alario i la seua Cort d´Honor va estar present a l´Auditori

'FALLES' 1 de decembre de 2016


Dissabte 26 de novembre va tindre lloc l'acte d'Exaltació de les Falleres Majors i Corts d'Honor de Junta Local Fallera de Riba-roja de Túria.

En l'acte, celebrat a l'Auditori Municipal, van ser absolutes protagonistes Mª Pilar Tortajada i Raga i la xiqueta Ariadna Godoy i López. 

L'alcalde, Robert Raga, va ser l'encarregat de col•locar la banda a les noves falleres majors en una vesprada que va comptar amb música en directe a càrrec de la Banda Unió Musical de Riba-roja i actuacions del Taller de Dansa del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja.

El concepte escenogràfic va ser ideat per Llucià Cortina i va servir per a destacar la figura de les que, en el nou exercici faller, van a ser les màximes representants de les falles del nostre poble.

L'acte no va estar exempt d'emocions fortes i moments espectaculars, com el fet que la mantenidora de l'acte fóra la Fallera Major de València 2014, Carmen Sancho de Rosa, l'homenatge al faller José Guardiola i Estivalis i, fonamentalment, per la visita de la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario Bernabé i la seua Cort d'Honor, que van compartir bona part de la vesprada junt al món faller de Riba-roja.