Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja i els Clavaris de la Mare de Déu del Rosari subscriuen un conveni de col·laboració

Els Fadrins 2016 percebran 10.000€ per a desenvolupar la seua activitat festiva durant les festes d’agost.

'FESTES' 11 d'agost de 2016

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i els Clavaris de la Mare de Déu del Rosari, han subscrit un conveni amb la finalitat de col·laborar en el manteniment dels gastos de l’associació, donat l’interés local de les activitats exercides per la mateixa dins de les àrees de cultura i festes durant l’any 2016.

Esta subvenció que està emmarcada dins de les línies d’ajuda que l’ajuntament destina a les associacions festives del municipi, té un valor de 10.000€ perquè els jóvens desenvolupen la seua activitat al llarg de tot l’any.

A més, els Fadrins 2016 han col·laborat durant tot l’any en més de 10 actes organitzats per l’ajuntament sense percebre cap quantitat econòmica.

A partir del pròxim 14 d’agost, l’associació festiva celebrarà les seues festes en honor a la Mare de Déu del Rosari amb el descens del riu Túria fins al diumenge 28 d’agost amb la missa solemne. Durant les dos setmanes festives, els jóvens del municipi han organitzat una sèrie d’actes per a tots els públics, entre ells, paelles, nit de rock, cercavila de disfresses, ruta de la tapa, discomòbils, orquestres i competicions esportives com el Torneig de Pilota Valenciana.